Ugh.

Turen til Hillerød var overraskende produktiv. De var ret hurtigt ude og sige, at de godt kunne se, der skulle noget andet og mere til, og så fik jeg løfter om nye samtaler med nye læger, og så tog jeg pænt hjem igen. Det tog tyve minutter. Om jeg begriber, hvorfor de synes, jeg skal hele vejen til Hillerød for den type samtale. Det må være nogen med bil, der har bestemt det. Nogle folk, der er vant til at have bil, er bare superrådne til at tage hensyn til os, der er mere transportbesværede.

Jeg var egentlig ret positivt stemt, da jeg kom hjem, men lige pludselig blev jeg ramt af en flodbølge af følelser á la buhu-jeg-er-helt-alene-i-verden, og så skrev jeg til min ekskæreste. Fuck. Fuck fuck fuck. Jeg havde ellers virkelig været dygtig.

Jeg fornemmer, det bliver en aften dedikeret til Grey’s Anatomy. Those are my peeps. På Seattle Grace er det nærmest forventet, at man 1) er fucked up og 2) fucker up. Det er den type forventninger, jeg kan leve op til!

Kommentarer (5)

 • Hej Miriam
  Jeg har fulgt din blog længe, hvilket jeg nyder! Du er så ærlig og anti-candifloss, hvilket er få i blogland der lever op til den;) Hamrende cool. Det er du.
  Jeg tænkte på, om du på et tidspunkt vil fortælle om hvad det er du fejler? Man bliver nysgerrig/interesseret som læser, når du skriver om hospitalsbesøg og 'systemet' der ikke virker. Det kunne være nogle af dine læsere har oplevet det samme – og på den måde kan man se man ikke er den eneste der bliver taget useriøst. Jeg selv inklusiv med psykisk lidelse i form af spiseforstyrelse. Det er selvfølgelig helt iorden, hvis du vil holde det for dig selv, men som læser vil man enormt gerne vide 'hvad der foregår', hvis du forstår.
  Ha' en rigtig god aften. Greys er det bedste!
  Mange knus

 • Hej Caroline!
  Jeg håber på at kunne være helt åben om min lidelse på et tidspunkt, men det bliver næppe, mens jeg stadig sidder midt i det. Selvom jeg ved, de fleste nok ville være rigtig støttende, så er der stadig mennesker, der synes, det er i orden at blande sig lidt for meget i min situation – som fx da jeg skrev, at jeg var sofavælger og fik smidt i hovedet, at jeg SKULLE stemme, fordi jeg var syg. Det tror jeg simpelthen ikke, jeg kunne tackle lige pt.
  Så indtil videre er der ikke mange flere detaljer at komme efter end i det indlæg, Xenia linker til. 🙂

Der er lukket for kommentarer.