Black Friday tips

Det er dagen efter amerikanernes thanksgiving, hvilket i USA betyder året ultimative shoppingdag, der er så vanvittig, at den som regel kræver et par menneskeliv. Som alt andet amerikansk er Black Friday så småt begyndt at smitte af på Danmark, og i og med i dag også er lønningsdag, tænkte jeg, jeg lige ville smide nogle koder og shit af sted til jer. Enjoy!

BLACKFRIDAY1 giver 20% rabat hos Zalando.

067624T1 giver halv pris hos American Eagle Outfitters. (Obs! Sender fra USA!)

CDON har en ordentlig røvfuld rabatkoder på diverse ting, og hvis I futter til deres forside er der også specielle Black Friday-tilbud.
Expert er i gang her, hvis nogen mangler elektronik eller deslige, Elgiganten her med andre halvfornuftige ting.
Jeg synes ikke umiddelbart Apples tilbud er mindblowing, men hvis man nu alligevel er på jagt…
Amazon kører nogle onde deals helt frem til søndag. Der tælles konstant ned til nye tilbud, så det kan betale sig at kigge forbi ofte.
Tøjeksperten giver 20% rabat på alle ikke nedsatte varer.
Stylepit giver ligeledes 20% på størstedelen af sitet.
Bilka skulle efter sigende starte noget vildt kl. 11.29.(?!)
Foxy Fingertips giver 20% på alle lakker fra 15-20, og fra klokken 20-21 kan man prøve lykken med koden LUCKY og få en ukendt rabat, der skiftet konstant hele timen.

Norway Nails (som har min varmeste anbefaling!) giver 25% på A-England indtil mandag med koden AENGLAND25.

Og så har jeg personligt et gavekort liggende fra Nelly på 100 kroner, som bliver udløst, når man shopper for 300 kroner, hvis nogen er interesseret i det. Koden er tY7MAyGxY5 og gælder til og med i morgen. (Skriv lige i kommentarfeltet, hvis du snupper denne, så andre ikke prøver forgæves.)

Som altid hjælper vi hinanden, når vi kan, så link endelig løs nedenfor, hvis I har hørt om noget godt. Now, go forth and make me proud! Giv lyd, hvis I køber noget læks! 😉

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.