Farvel politik, hej sutteleg!

På trods af at have ligget længe i min seng i går aftes og haft imaginære diskussioner med gårsdagens kommentarfelt, så vedholder jeg min beslutning om at lægge politikken på hylden. Som altid når jeg kaster mig ud i de mere kontroversielle emner, røg der en god sjat læsere og kom en del nye til. Så farvel til de skredne og hej til de nyankomne! Jeg håber, I bliver glade for at være her! Vi er normalt søde og rare allesammen, det lover jeg, i går var lidt en svipser.

For ligesom at komme tilbage til den gode stemning, ofrer jeg mig og poster et par billeder fra søndagens babyshower, her under den store sutteleg… Som virkelig lyder perverst, men det var nu altså et babyshower og ikke en polterabend, så det var helt harmløst og gik bare ud på at kaste en sut længst med munden. Jeg klarede mig naturligvist fabelagtigt, men jeg har jo altså også virkelig store lunger. Pun intended. 😉 Læg i øvrigt mærke til, hvordan jeg på billede nummer to har ca. dobbelt så store bryster som på billede et og i øvrigt har erstattet min hals med omkring 30 dobbelthager. Åh, så charmerende!

Comments (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.