Farvel politik, hej sutteleg!

På trods af at have ligget længe i min seng i går aftes og haft imaginære diskussioner med gårsdagens kommentarfelt, så vedholder jeg min beslutning om at lægge politikken på hylden. Som altid når jeg kaster mig ud i de mere kontroversielle emner, røg der en god sjat læsere og kom en del nye til. Så farvel til de skredne og hej til de nyankomne! Jeg håber, I bliver glade for at være her! Vi er normalt søde og rare allesammen, det lover jeg, i går var lidt en svipser.

For ligesom at komme tilbage til den gode stemning, ofrer jeg mig og poster et par billeder fra søndagens babyshower, her under den store sutteleg… Som virkelig lyder perverst, men det var nu altså et babyshower og ikke en polterabend, så det var helt harmløst og gik bare ud på at kaste en sut længst med munden. Jeg klarede mig naturligvist fabelagtigt, men jeg har jo altså også virkelig store lunger. Pun intended. 😉 Læg i øvrigt mærke til, hvordan jeg på billede nummer to har ca. dobbelt så store bryster som på billede et og i øvrigt har erstattet min hals med omkring 30 dobbelthager. Åh, så charmerende!

Kommentarer (10)

  • På billede to har du et eller andet rødt på hånden … hvad er dog det? Spørger den opmærksomme læser af din fabelagtige blog 😉 det må enten være marmelade eller også er du vampyr …

  • Prøvede lige at finde statusopdateringen igen – men kunne ikke finde den, så den må være blevet slettet.
    Hun skrev at en modeblogger havde givet hende et link til Miriams blog (det indlæg omkring at slå bitterfissen i antal læsere) og så bitchede hun en del over det!

  • Jeg var også stærkt imponeret over de kæmpe kander – haha, det kunne være et fedt trick ude i byen; opmærksomhedstrick nummer ét: put armene i vejret og gør kanderne 100 % større. Jeg er stensikker på at det virker overfor 90% af hankønnene! 😀

  • Det er altså et virkelig godt spørgsmål! Mit bedste bud er, at jeg har siddet udenfor på sådan en flisekant med hænderne ned mod de kolde fliser, og det så har givet mærkerne… Ellers er jeg ubevidst vampyr! 😀

Der er lukket for kommentarer.