På en helt almindelig torsdag…

Det er sidste aften i Randers, og det kan mærkes i hele huset. I køkkenet har min mor har gang i den helt store julemiddag, inklusiv flæskesteg og risalamande, fordi vi tilsyneladende er telepatisk forbundet, og hun derfor ved, at jeg har cravet sådan en omgang, siden jeg så den første chokoladejulemand i Aldi i starten af oktober. Min dejlige veninde, Janni hin virkelig gravide, kommer og spiser med, og bagefter tager vi hjem til hende, hvor jeg smadrer hende i spil, for det er det, vi to kan.

Frank kan vist også mærke, at ferien er ved at være slut. I hvert fald er det nu både koldt, mørkt og vådt udenfor, men han er skideligeglad og nægter at komme ind… Hvilket naturligvis bekymrer mig en del, for det var ikke meningen, han skulle gå ude så længe, når han nu er vant til de varme stuer.

Men under alle omstændigheder tegner det til at blive en mægtig rar aften, og jeg prøver at ignorere det faktum, at jeg i morgen skal hjem til verdens mest tilrodede lejlighed uden fyldt køleskab og personlig kok. Dammit. Hvem der blot var barn og/eller rig.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.