I heart Burberry

Jeg har det lidt ambivalent med Burberry som mærke, fordi det er lidt, som om de er to mærker i ét. Det ene er det, man forbinder med hooligans og lidt for solariebrune piger, der køber det blot for ternenes skyld og den prestige, de bilder sig ind, følger med, det andet laver virkelig pæne ting, som man sjældent har råd til. Som fx mit boyfriend ur og mit Warrior armbånd.

Jeg elsker sidstnævne del af Burberry, og det er da også dem, der har kreeret det nyeste it-mønster, som ganske enkelt består af hjerter. Jeg er helt pjattet med det. Og jeg er sikker på, jeg kan finde på en eller anden retfærdiggørelse af at investere i noget af det, hvis I bare giver mig lidt tid… Noget med at manglende mænd/kærlighed i mit liv ikke skal betyde manglende hjerter, måske? Jeg arbejder på det!

Hele udvalget kan findes her.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.