Fuck fredage!

Jeg har haft en af de der dage. Eller, det vil sige, teknisk set har jeg slet ikke været ved bevidsthed i dag, men alligevel. Jeg har døjet virkelig slemt med søvnløshed de sidste par uger. Folk misforstår generelt søvnløshed og tror, det betyder, man tusser rundt hele natten med alt for meget energi og gør rent og andre konstruktive ting. I realiteten ligger man i sin seng, alt for træt til at kunne bevæge sig ud af stedet, men på en eller anden måde alligevel fuldstændigt ude af stand til at falde i søvn.

I dag besluttede min krop sig så for, at det var nok. Så da jeg endelig faldt i søvn omkring klokken 7.30 i morges, gik jeg totalt i koma og vågnede først for en halv time siden. Klokken 17.00. Meget imponerende.

Så gik jeg i postkassen og opdagede, at Franks halloweenkostume endelig er kommet… Men han er selvfølgelig for tyk til at kunne passe det. Det er åbenbart ikke kun menneskerne, der er mindre i Asien.

Nu er jeg sulten. Gad vide, hvad der passende at spise til morgenmad klokken 17.38?

Kommentarer (6)

  • Har selv døjet meget med søvnløshed. Har du prøvet melatonin? Naturligt søvnhormon. Hjalp (hjælper!) mig meget 🙂

  • Jeg har også hørt godt om baldrian.. Man kan få det i sådan nogle dråber, som så gør en helt vildt træt…

  • Jeg takker for jeres gode forslag, men jeg har været hele naturapoteket igennem. Problemet er ikke, at jeg ikke kan få min krop til at falde til ro, men snarere min hjerne, og der skal der desværre skrappere midler til. 🙁

  • Er faldet over din blog efter anbefaling fra Twinpeaks, og bliver nødt til at kommentere dette meget gamle indlæg (måske lidt underligt), men jeg vil forslog dig Melatomin. Det bruger min kæreste, og det er også pga hans hjerne han har ekstremt svært ved at falde i søvn. Det er på recept i DK, men kan bl.a. købes i Sverige uden. Man bliver ikke afhængig (som fx man gør af sovemedicin), og det er et stof vi har i kroppen i forvejen, men min kæreste har bare ikke nok.
    Ved ikke om du har fået løst dit soveproblem, men måske dette kan hjælpe.
    God sommer 🙂

Der er lukket for kommentarer.