Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Want: Flere animal flats!

For ti år siden ville jeg aldrig have kunnet finde på at købe et par sko, der skulle forestille at være et dyr. Jeg ville have rynket på næsen af deres barnagtighed og bevæget mig over mod noget, jeg bedre syntes symboliserede min indbildte voksenhed. I dag knuselsker jeg min samling af animal flats, og hvis jeg ikke er i høje hæle, vil man næsten altid finde mig iført mine mus, katte eller kaniner.

Jeg elsker at kunne kigge ned på mine fødder og blive glad, og jeg får altid masser af komplimenter for dem, ligesom jeg tager folk i at pege på dem og hviske til hinanden med et smil på læben.

Derfor er jeg også på evig jagt efter flere dyresko (ikke at forveksle med dyre sko, som jeg også er stor fan af,) og blev derfor meget begejstret, da jeg opdagede, at Marc Jacobs har udvidet sit udvalg på området. Mine mus er jo netop fra ham og absolut mine favoritballerinaer nogensinde, så det ville kun være naturligt at tilføje et par ugler i samme model til samlingen. Hunden springer jeg nok over – mest fordi den ser lidt trist ud, og det er jo ikke fedt – men zebraen og katten lokker også.

I må endelig råbe op, hvis I spotter andre dyr ude i verden, thi Marcs sko er jo ikke just studentervenlige i priserne… Skulle I imidlertid svømme i penge, så kan I købe et par til jeres yndlingsblogger (med mindre det ikke er mig, altså) lige her.

PS: I behøver ikke tippe mig om Leon. Leon er stadig virkelig grim.

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.