Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Teknisk fejl, vi beklager.

Jeg har en fornemmelse af, at jeg vist ikke er den mest spændende af bloggere i disse dage, men min krop er lidt brudt sammen – hjerne inklusiv. Jeg tilbringer det meste af dagen med at sidde meget stille (fordi nakken gør naller), indtil jeg uundgåeligt når et punkt, hvor jeg skal nyse (fordi der vist er noget influenza – eller forhåbentlig bare en forkølelse – på vej), hvilket ryster hele min krop og får mig til at udstøde nogle ynkelige lyde i smerte. Jeg er en mand, når jeg er syg. Helt sørgelig og svømmende i selvmedlidenhed. Og jeg er ikke engang rigtigt syg endnu. Det kan kun blive værre.

Forsøger at dulme min elendighed med Werthers Echte og How I Met Your Mother-maraton. Men kun de første sæsoner. De sidste er noget lort. Ignorerer samtidig ihærdigt email-ikonet nede i hjørnet, fordi det minder mig om ubesvarede mails (undskyld til jer, der venter!), hvilket sætter gang i en kædereaktion af dårlig samvittighed over ting, jeg burde have fået styr på for flere uger siden. Så på den måde er tingene på sin vis, som de plejer…

Hvad laver I? Og kan I ikke underholde mig med en god joke eller to i kommentarfeltet, nu I alligevel er herinde? (En af mine personlige favoritter: Hvorfor faldt elefanten ned fra træet? Det gjorde den heller ikke – det var flodhesten, der skubbede! Ha! Hahaha!! Ni ud af ti mennesker synes ikke, den er sjov. Jeg elsker den!)

Comments (30)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.