Teknisk fejl, vi beklager.

Jeg har en fornemmelse af, at jeg vist ikke er den mest spændende af bloggere i disse dage, men min krop er lidt brudt sammen – hjerne inklusiv. Jeg tilbringer det meste af dagen med at sidde meget stille (fordi nakken gør naller), indtil jeg uundgåeligt når et punkt, hvor jeg skal nyse (fordi der vist er noget influenza – eller forhåbentlig bare en forkølelse – på vej), hvilket ryster hele min krop og får mig til at udstøde nogle ynkelige lyde i smerte. Jeg er en mand, når jeg er syg. Helt sørgelig og svømmende i selvmedlidenhed. Og jeg er ikke engang rigtigt syg endnu. Det kan kun blive værre.

Forsøger at dulme min elendighed med Werthers Echte og How I Met Your Mother-maraton. Men kun de første sæsoner. De sidste er noget lort. Ignorerer samtidig ihærdigt email-ikonet nede i hjørnet, fordi det minder mig om ubesvarede mails (undskyld til jer, der venter!), hvilket sætter gang i en kædereaktion af dårlig samvittighed over ting, jeg burde have fået styr på for flere uger siden. Så på den måde er tingene på sin vis, som de plejer…

Hvad laver I? Og kan I ikke underholde mig med en god joke eller to i kommentarfeltet, nu I alligevel er herinde? (En af mine personlige favoritter: Hvorfor faldt elefanten ned fra træet? Det gjorde den heller ikke – det var flodhesten, der skubbede! Ha! Hahaha!! Ni ud af ti mennesker synes ikke, den er sjov. Jeg elsker den!)

Kommentarer (30)

 • Der sidder to persillehakkere i et træ. Pludselig kommer det tre spejlæg flyvende forbi. “De har nok en rede i nærheden”, siger den ene persillehakker til den anden:)

  Og og og – jeg er blevet gylpet på virkelig meget i dag! Første gang i morges i sengen, hvor det løb ned i mine trusser!!!!! Manden mener det må være et tegn fra oven på, at jeg bør sove nøgen. Jeg mener, at barnet bør gylpe på ham….

  God bedring, søde du:)

 • God bedring, Miriam 🙂

  Hvad er det, der sidder i et hjørne, og bliver mindre og mindre?
  …………en spastiker med en ostehøvl!! (ejjjjjjjjjjjj, hvor er den politisk ukorrekt. sowwy)

 • En 3-årig dreng undersøgte sine testikler mens han var i bad.
  »Mor«, spurgte han, “Er det min hjerne?”
  »Ikke endnu,” svarede hun…!!!!

  Rigtig god bedring <3

 • Hvis joken gerne må indeholde ordet “tissemand” har jeg en.

  Manden kom hjem til konen efter en hård dags arbejde (sådan ved vi jo alle, at det altid foregår).
  Han var i noget dårligt humør, da han var blevet fyret.
  Konen spurgte ham, hvad han dog havde gjort, siden han nu var arbejdsløs, og han svarede, at han havde stukket sin tissemand ind i kartoffelskrælleren.
  “Er din tissemand okay?” spurgte konen nervøst, og manden forsikrede hende om, at den havde det fint.
  “Hvad så med kartoffelskrælleren?” spurgte hun, hvortil manden svarede:
  “Ikke så godt. Hun blev også fyret.”

  Det er vitterligt den bedste joke, jeg kan. Måske er det en anelse sørgeligt.

 • I used to think it would be cool to read other people's minds.

  Then I joined facebook and got over that.

 • En kvinde med et spædbarn på armen står på en bus. Chaufføren siger: “Uha, det er den grimmeste baby, jeg nogensinde har set”.

  Kvinden går ned til den bageste del af bussen og sætter sig rasende ned. Efter lidt tid siger hun til en mand på sædet ved siden af: “Chaufføren har lige fornærmet mig,” hvortil manden ved hendes side siger: “Gå op til ham og giv ham en skideballe, så holder jeg din abe imens”.

  God bedring!

 • En abe og et firben sad i et træ og røg en fed. De blev tørstige og enige om, at firbenet skulle gå til floden og hente vand. Ved floden møder firbenet en krokodille. Krokodillen går virkelig ikke ind for stoffer og beslutter at følge med tilbage og tage en snak med aben.
  Da aben ser krokodillen udbryder den “fåååååååk mand hvor meget vand har du drukket?!”

 • Hvorfor lå den ordblinde blåhval på havets bund og grinede?

  Fordi den havde læst, at den var verdens største pjattedyr

  Høhø 🙂

 • Og. Hvorfor gik den ordblinde bæver til psykolog?

  Den havde læst, at bævere bygget en masse hæmninger op.

  Elsker de ordblinde dyr 😀

 • Du kan få én som min fysiklærer fandt på i dag, da vi snakkede om telekinese.
  “If you believe in telekinetics, raise my hand!”

  … Bum

 • Jeg har én, den er på engelsk, men den er skidegod, synes jeg, og fik mig til at grine. (Heller ikke just politisk korrekt)

  A sadist, a masochist, a murderer, a necrophile, a zoophile and a pyromaniac were all sitting on a bench in a mental institution, bored out of their minds.
  “How about having sex with a cat?” asked the zoophile.
  “Let's have sex with a cat and then torture it,” said the sadist.
  “Let's have sex with a cat, torture it then kill it,” said the murderer.
  “Let's have sex with a cat, torture it, kill it then fuck it again,” said the necrophile.
  “Let's have sex with a cat, torture it, kill it, fuck it again, then set it on fire,” said the pyromaniac.

  Silence took over then the masochist said…. “Meow?”

Der er lukket for kommentarer.