Jeg starter tidligt!

Nu hvor november kun er to dage væk, tør jeg godt lade lidt af min juleentusiasme smitte af på bloggen. De af jer, der hænger i fra sidste år, kan måske huske, at jeg er lidt af en juleidiot. Jeg kan så godt lide, at vi får et afbræk fra verdens kynisme og i den ene måned i det mindste kan lade som om, at verden er et rarere sted med lys i vinduerne og hygge i overflod.

Juleidioti kræver naturligvis hjælpemidler, og derfor er det rart at se, at flere af mine yndlingsshoppesider allerede har meldt sig på banen. Asos er som altid nummer et, og jeg føler mig ret overbevist om, at især isbjørnefutterne (til en hund!) skal hjem til mig og lege med Frank. Nu venter jeg bare på, at Topshop følger trop, for de plejer at gøre det glimrende på strømpe- og undertøjsfronten, og der er ingen jul uden juletrusser!

Se hele udvalget hos Asos her.

PS: Undskyld til de af jer, der insisterer på, at julen allertidligst starter 1. december. (Hej mor!)

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.