Jeg er jo Bridget Jones #102

1. Bridget er forsinket, fordi mine tømmermænd var så slemme i går, at jeg flere gange var overbevist om, at jeg var ramlet ind i noget Roskilde-syge også.

2. I skrivende stund rumler min mave uhyggeligt dramatisk, og mit køleskab virker ikke til at kunne afhjælpe situationen – med mindre nogle af jer har en god idé til, hvad man kan lave ud af en halv pakke margarine og nogle lidt for gamle æg?

3. Normalt ville jeg bare tage ud at købe ind, men det blæser lige præcis to hele pelikaner, og det lyder umiddelbart, som om jorden er ved at gå under. Er også ret sikker på, at min cykel er blæst væk.

4. Derudover har jeg lavet noget mærkeligt med min nakke, som betyder, at jeg ikke rigtig kan bevæge hovedet uden at blive ramt af lammende smerter.

5. Af selv samme grund har jeg sovet af røv til i nat. Jeg er jo den onde søvn-mosler, og hver gang jeg vendte mig, vågnede jeg af smerten.

6. I dag er jeg derfor voldsomt gnaven, hvilket måske forklarer, hvorfor Frank har gemt sig for mig hele dagen.

7. Tilbragte det meste af lørdagen med at teste sko, jeg kunne holde ud at gå i, så jeg ikke behøvede at halte hjem fra byen samme nat.

8. Endte alligevel med at trisse mod Kongens Nytorv i strømpesokker og skoene i hånden lidt over tre/fire. Jeg var ellers overbevist om, at jeg var blevet for gammel til den slags.

9. Da skyldneren kom med mine penge i lørdags, troede jeg faktisk, vi lige skulle have et følelsesladet øjeblik, hvor vi sagde ordentligt farvel. I stedet gav han mig en krammer og sagde: “Vi ses!” Jamen… Jeg troede… Ej! Hele pointen var jo netop at vi ikke skulle ses mere!

10. Franks Halloween-kostume er ikke kommet endnu, hvilket gør mig lidt trist. Han fortjener at være noget lidt mere gennemført end toiletpapirsenhjørning som sidste år.

11. Jeg er faktisk virkelig, virkelig sulten nu. Men politiet har åbenbart frarådet, at man bevæger sig udenfor. Gad vide, om folkene inde hos Just-Eat følger det påbud?

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.