Saturday Night, del 2

Klokken er halv fire. Eller halv fem. Måske. Jeg er ikke så stærk i, hvilken vej urene skal skubbes, så det er ret fint, de klarer den slags selv. Moderne teknologi og den slags. Jeg er netop kommet hjem fra byen og har indtaget en McFeast menu og en halv cheeseburger. Frank spiste den andel halvdel. Til dem, der ikke ved det, køber jeg helt bevidst en burger med hjem til ham, så jeg kan spise resten af min mad i fred. Det funker.

Vi tog i byen med en plan. Der skulle snaves. Sådan rigtig teenage-style. Vi var trætte af seriøsitet og voksen-dating og den slags. Men problemet er, at når man så står der, så er udvalget bare slim pickens. Og på et eller andet tidspunkt blev man åbenbart for gammel til at hoppe på den første fyr, der kiggede på ens kavalergang. Jeg ved ikke, hvornår det skete, men det er tydeligvis for sent at gå tilbage. Eller så sagde mit ansigtsudtryk i hvert fald, da en tilfældig fyr spurgte, om han ikke måtte motorboate mine bryster. Nej nej. Jeg er ikke 19 og desperat efter opmærksomhed. Jeg er snarere 27 og desperat efter at komme hjem og dele junkfood med min kat.

Mit liv er awesome.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.