Hadeliste

Ikke på min hadeliste: Kendiskatte. I særdeleshed Grumpy Cat.

På dagens hadeliste: 

– Offentlig transport.

– Min højre arm, i hvilken jeg har forstrakt en muskel, så den ca. ikke kan bruges.

– Frank, fordi han vækkede mig klokken fem(!) i morges. Prøvede desperat at forklare ham, at jeg netop anskaffede mig en kat og ikke en baby, så jeg slap for at skulle op klokken lort, men han var iskold.

– Mit keyboard, hvor efterhånden rigtig mange taster ikke dur, hvorfor jeg er nødt til at kopiere et mellemrum og trykke ctrl V, hver gang jeg starter et nyt ord. (Der burde teknisk set være et plus-tegn mellem ctrl og V lige der, men plustasten virker heller ikke.)

– At jeg ikke bare kan tage mig sammen til at skifte det forpulede keyboard ud.

– Køberisalamande med mandelessens.

– Mit sengetøj, fordi det ikke er nyvasket, og jeg er for doven til at ændre på den status.

– SU-styrelsen, fordi der er -400 kroner på min konto.

– Just-eat, fordi de lokker med “betal om 14 dage for kun 9 kroner i gebyr”, og jeg af en eller anden grund altid antager, at jeg nok er rig om 14 dage.

– At det ikke regnede, da jeg forlod min lejlighed, og jeg derfor friskt tog et par ballerinaer på kun for at stå af S-toget en halv time senere til et vandfald kommende ned fra oven.

– At jeg ikke har en kæreste, der vil købe gaver til mig.

– Mange gaver.

– At jeg er kronisk gaveliderelig. Jeg troede, den slags skulle stoppe lige omkring ens konfirmation.

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.