Gennemsnitlig sex

Det var Emma, der i første omgang tippede mig om disse programmer, og jeg har været hooked lige siden. Der er helt kort tale om folk i alle aldre, både par og singler, der ligger i deres seng og snakker om forskellige seksuelle emner, mens de kigger ind i et kamera.

Det er informativt, interessant og hylende morsomt. Som regel er det virkelig helt gennemsnitlige holdninger, der florerer, men det bedste er klart, når en af deltagerne pludselig ryger over på et kinky sidespor uden at opdage det. Som da Kasper lige lader slippe, at han har en drøm om noget med nogle agurker og gulerødder. Nej nej, lille mand. Ikke på landsdækkende tv.

Mine favoritter blandt de medvirkende er i øvrigt:

Henrik, centervagt, fynbo. Synes kvinder er fantastiske og lur mig, om han ikke selv mener, han er lidt af en ladies’ man. Lidt for frisk. I kender typen.

Bo og Lene. Muligvis det tørreste par i Danmark. Om jeg begriber, hvorfor de vil udstille deres seksuelle kedsommelighed på den måde. Det er lige før, der ligger støv på dem, som de ligger der i sengen. Jeg elsker det!

Peter og Peter. Fordi at høre bøsser fundere over kvindekroppen og heterosex er hysterisk morsomt. Et ord: Kødnovelle.

Se programmerne her.

Kommentarer (30)

 • hehe, Bo og Lene er for nice jo! Især fordi Bo ikke har onaneret siden han mødte Lene, haha!! Kun dengang i sommerhuset, fordi han var blevet steriliseret, “kan du huske det, Lene?”, ha ha!

 • Åh, hvor jeg elsker det. Det er jo så sjovt. Jeg er vild med Dea, hun er jo morsom i sig selv på den måde, hun udtaler alle ord, og sådan som hun kigger sig omkring, hver gang hun indrømmer, at hun er meget liderlig og ordner det selv, hvis hun ikke kan få nogen til det. Herligt. Tak for tippet!

 • Åh, jeg elsker det program! Jeg kan ikke lade være med at holde af alle deltagerne – selv Bo og Lene, der er så knastørre, at det er helt vildt.
  Mit yndlings par er bøsseparet. De er så umage, men samtidig vanvittig søde. Lidt vildt, at (lille) Peter har kommenteret længere oppe! Ha.

  http://holocene2.wordpress.com/

 • Jeg vidste heller ikke, Henrik var nordjyde (og jeg er endda selv én). Men ham er jeg også vild med – han er så entusiastisk. Jeg elsker, at han er til DET HELE. Lige gyldigt hvad programmets emne er, synes han bare, det er alle tiders. 😀

 • Henrik er jo vitterligt til det hele. Og så slikker han sig om munden hver gang han siger noget, uhm, og måden han ligger på. Fantastisk.
  Den eneste jeg synes er lidt nasty, er det par med pigen med brillerne og ham i fodbold trøjen. Jeg tror at det er hans grin og dét at han hele tiden skal nulre sine fingre. Han gør det uafbrudt. Der er altså noget nasty ved det – ikke nasty på den fede måde.
  Mine favoritter er klart Dea, Peter x 2 og Lasse og hende jeg ikke kan huske hvad hedder. Men de er et ungt forældrepar som er så søde! Fantastisk program!!

 • Addddd, Henrik er jo fynbo :D:D:D:D vi i Nordjylland vil sgu ikke kendes ved ham 😀
  Han ligner virkelig en, der lige har taget en ordentlig spiller, inden de har interviewet ham, åh gud. Og hans date med hende den underlige hyledame, ostepops og underlige jordbær. Ej, nej, nej, nej…
  Sofie og Kasper er også lidt uhyggelige; eller Kasper er! Bare da han snakker om grøntsagssex. Stop. Bare stop.

  Jeg er til gengæld helt vildt med Dea. Hun er altså skøn, vil virkelig gerne drikke øl med hende en dag.

 • Jamen det er jo også Kasper! – Ham med agurkerne og gulerødderne. Men ja, han ligger også hele tiden og aer hendes arm. Man får lidt fornemmelsen af, at programmet er forspil for dem, og det har jeg altså ikke behov for at se…

 • Jaja, I get it, han er fynbo. Men han er altså klammo under alle omstændigheder. Man får sådan en fornemmelse af, at han kun deltager for at score damer. (Han er nemlig lige præcis sådan en, der snakker om “damer” med sine venner. Sine single venner. Som er de eneste, han har.)

 • I programmet om orgasme synes han fx også, det er helt fint og lækkert, hvis kvinden faker. Gad vide om der er NOGET, der ikke fungerer for den mand i sengen? 😀

 • Og du er tilgivet 🙂
  Vi vil bare ikke gøres ansvarlige for tosser, som ikke tilhører os – vi har rigeligt i forvejen!
  Forstår godt, hvis folk i resten af Danmark tror, der kun bor tosser i Nordjylland, for de nordjyder, der (ud)stiller sig op på fjernsyn er godt nok nogle originaler! 😉

Der er lukket for kommentarer.