Gennemsnitlig sex

Det var Emma, der i første omgang tippede mig om disse programmer, og jeg har været hooked lige siden. Der er helt kort tale om folk i alle aldre, både par og singler, der ligger i deres seng og snakker om forskellige seksuelle emner, mens de kigger ind i et kamera.

Det er informativt, interessant og hylende morsomt. Som regel er det virkelig helt gennemsnitlige holdninger, der florerer, men det bedste er klart, når en af deltagerne pludselig ryger over på et kinky sidespor uden at opdage det. Som da Kasper lige lader slippe, at han har en drøm om noget med nogle agurker og gulerødder. Nej nej, lille mand. Ikke på landsdækkende tv.

Mine favoritter blandt de medvirkende er i øvrigt:

Henrik, centervagt, fynbo. Synes kvinder er fantastiske og lur mig, om han ikke selv mener, han er lidt af en ladies’ man. Lidt for frisk. I kender typen.

Bo og Lene. Muligvis det tørreste par i Danmark. Om jeg begriber, hvorfor de vil udstille deres seksuelle kedsommelighed på den måde. Det er lige før, der ligger støv på dem, som de ligger der i sengen. Jeg elsker det!

Peter og Peter. Fordi at høre bøsser fundere over kvindekroppen og heterosex er hysterisk morsomt. Et ord: Kødnovelle.

Se programmerne her.

Comments (30)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.