The Emmys ifølge Miriam

For en serienørd som mig er den ultimative røde løber selvfølgelig den, der hører til the Emmys. At det er nogle af mine favoritskuespillere, der går på den, afholder mig dog selvfølgelig ikke fra at komme med sarkastiske kommentarer om deres valg af påklædning.

…Men lad os starte med de få gode:

Penny Kaley Couco. Det er galla, og det er classy, men det er samtidig røvsexet og i modsætning til Golden Globes fiaskoen, så spiller makeuppen også. Faktisk kunne hun godt have givet den endnu mere gas.

Matt Damons kone har en hudtone lækker nok til ikke at blive helt udvasket i den farve der. Og så er jeg ret vild med spaghetti-stropperne. Er spaghetti-stropper tilbage? Det gider jeg godt! De er ingelunde stærke nok til at holde mine bryster oppe, men de er yndige!

Morena Baccarin er notorisk kendt for at træffe nogle bizarra valg, når det kommer til røde løbere. (Jævnfør førnævnte Golden Globes.) Det krævede tilsyneladende en ordentlig bunke graviditetshormoner at presse hende i noget virkelig smukt.

Sarah Hyland. Jeg vil have den kjole! Hår og makeup spiller også – og det er sjældent helt mørke læber ikke er håbløst malplacerede. Jeg digger det!

And now, to the bad…


Emily Clarke er et af de smukkeste væsner på jorden. Og fordi vi allesammen har set hende nøgen i Game of Thrones, ved vi, at hun har en meget smukkere figur end den på billedet. Hun har bryster og talje og hofter, og her ligner det, hun er en Keira Knightley-tændstik. Also, please drop brunette-looket. Det blonde er så meget bedre!

Carrie Underwood har af mystiske årsager valgt at iføre sig en prom dress fra firserne. Som Michael Kors ville sige: “Bad color, bad fabric.”

The Emmys ifølge Miriam

Cobie Smulders, Zosia Mamet og historien om de forsvundne bryster…

Julianne Hough har iført sig en badedragt viklet ind i mormors gardiner.

Lena Headey så Julianne Houghs outfit og blev inspireret. No offence, Cersei, men du er væsentligt mindre skræmmende, når man kan se dine trusser…

Paula Abdul prøver krampeagtigt at holde fast i sin storhedstid. Do the robot

Anna Faris har faktisk en virkelig smuk kjole på, men hår (paryk?) og makeup ligner noget fra en kitchy, amerikansk temarestaurant. Tænk Pulp Fiction.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der er med Christina Hendricks og hendes trang til at skubbe sine bryster så meget sammen og så langt op som menneskeligt muligt! Vi har omtrent samme skålstørrelse, og min kavalergang ser altså noget mindre anstrengt ud end det der.

Kerry Washington. I don’t even… En midsommernats våde drøm.

Har I luret på den røde løber, og hvad syntes I?

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.