Jeg er jo Bridget Jones #97

1. Jeg var indtil for en time siden fuldstændig overbevist om, at det i dag var lørdag. Fuldstændig.

2. Var i dag i tre forskellige butikker for at finde den rigtige mad og godbidder til Frank. Vi var løbet tør for begge, og det fik jeg i dén grad lov til at høre for!

3. Da jeg kom hjem og hældte maden op i dyrets skål, blev han så begejstret, at han naturligvis åd for meget og kort efter kastede op.

4. …Kun for at returnere til madskålen og lave præcis samme stunt igen. Suk. Jeg elsker også bare at tørre bræk op.

5. Da jeg i fredags var ude på uni, gik det officielt op for mig, hvor længe det er siden, jeg var der sidst. Ikke bare var halvdelen af bygningerne blevet revett ned, der var også blevet bygget spritnye.

6. Hver eneste gang jeg skal finde et par strømpebukser at tage på, må jeg gå hele bunken igennem for at finde et par uden huller… For de hullede ryger af bizarre årsager altid tilbage i bunken igen, efter jeg har konstateret, at de er i stykker. Jeg kunne ikke forklare den logik, om jeg så prøvede.

7. I fredags måtte jeg konkludere, at jeg simpelthen ikke havde nogen uden huller, der var rene, og iføre mig et par med hul ved låret. Da jeg kom hjem om aftenen, var mit højre lår ét stort gnavesår… Men til gengæld fik jeg købt helt nye strømpebukser. Hurra!

8. Vadede i dag rundt i Super Best i en halv time for at finde ingredienser til Cæsar salat, som jeg har cravet for evigt. Efter at have samlet ingrediens nummer fire til over 30 kroner op, måtte jeg imidlertid konkludere, at det var for dyr en ret, lægge det hele tilbage igen og købe den færdig i Fakta. Fuck it. Det er også meget mere city chic at købe færdigmad. (Dog måske ikke lige i Fakta…)

9. Har fået tilføjet diagnose nummer fem (F-E-M!) til min journal. Lægen spurgte, om jeg var begyndt at samle på dem. Upassende humor til 300, tak!

Kommentarer (17)

 • Jeg er også så forvirret i dag – drikker mig altidaltidaltid fuld om fredagen og har tømmermænd hele lørdag, og er så effektiv søndag mht. til rengøring, madpakkelavning og rende ærinder. Og så drak jeg mig sgu fuld på en lørdag, og så fatter jeg jo ingenting idag – kan slet ikke magte at få styr på noget som helst :p Ork altså.
  Glædelig søndag til dig.

  – ANne

 • Jeg laver præcis samme stunt med strømpebukserne ALTID. Det er nok fordi, at jeg synes det er synd at smide dem ud efter så få ganges brug, da de har det med at gå i stykker meget hurtigt…

  /Simone

 • Hæhæhæ, derfor skal man aldrig vokse fra sin punker-periode! Jeg går med det skidt om der er huller i eller ej, og på den måde holder de for evigt. Og når de bliver FOR hullede, kan man altid bare lave dem om til en sjælevarmer.

 • Det går ellers ikke hurtigt på KUA, men lige netop forvirring er de gode til, når de flytter frem og tilbage (og når nye KUA ikke længere er nye KUA, fordi der nu er nye nye KUA). Og sig lige til når der er en løsning og logisk forklaring på de strømpebukser!

 • Min kat er også en ædedolk.. Men han får så bare sin mad hældt i flasker/bøtter med huller i, som han selv skal trille rundt, og så kan han slet ikk spise så hurtigt, at han kaster op. Så nu nøjes jeg med at tørre bræk op efter hårboller.. Yiirk!

 • Dem gider Frank ikke. Han sætter sig bare ud foran køkkendøren og miaver, når han bliver sulten. Aner ikke, hvorfor de hedder sådan, men de er ret klamme! 😀

 • Pissesmart lavpraktisk tip til hullede strømper: Slå en knude der hvor hullet er – så kan du altid spotte, om det er et af de par, hvor du skal have lang nederdel eller lange støvler på. Eller evt. begge dele….

Der er lukket for kommentarer.