Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg er jo Bridget Jones #97

1. Jeg var indtil for en time siden fuldstændig overbevist om, at det i dag var lørdag. Fuldstændig.

2. Var i dag i tre forskellige butikker for at finde den rigtige mad og godbidder til Frank. Vi var løbet tør for begge, og det fik jeg i dén grad lov til at høre for!

3. Da jeg kom hjem og hældte maden op i dyrets skål, blev han så begejstret, at han naturligvis åd for meget og kort efter kastede op.

4. …Kun for at returnere til madskålen og lave præcis samme stunt igen. Suk. Jeg elsker også bare at tørre bræk op.

5. Da jeg i fredags var ude på uni, gik det officielt op for mig, hvor længe det er siden, jeg var der sidst. Ikke bare var halvdelen af bygningerne blevet revett ned, der var også blevet bygget spritnye.

6. Hver eneste gang jeg skal finde et par strømpebukser at tage på, må jeg gå hele bunken igennem for at finde et par uden huller… For de hullede ryger af bizarre årsager altid tilbage i bunken igen, efter jeg har konstateret, at de er i stykker. Jeg kunne ikke forklare den logik, om jeg så prøvede.

7. I fredags måtte jeg konkludere, at jeg simpelthen ikke havde nogen uden huller, der var rene, og iføre mig et par med hul ved låret. Da jeg kom hjem om aftenen, var mit højre lår ét stort gnavesår… Men til gengæld fik jeg købt helt nye strømpebukser. Hurra!

8. Vadede i dag rundt i Super Best i en halv time for at finde ingredienser til Cæsar salat, som jeg har cravet for evigt. Efter at have samlet ingrediens nummer fire til over 30 kroner op, måtte jeg imidlertid konkludere, at det var for dyr en ret, lægge det hele tilbage igen og købe den færdig i Fakta. Fuck it. Det er også meget mere city chic at købe færdigmad. (Dog måske ikke lige i Fakta…)

9. Har fået tilføjet diagnose nummer fem (F-E-M!) til min journal. Lægen spurgte, om jeg var begyndt at samle på dem. Upassende humor til 300, tak!

Comments (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.