Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Av.

Min krop opfører sig sært. Jeg har afsindigt ondt i den der sektion, man ikke helt kan finde ud af, om er det nederste af maven eller det øverste af underlivet. Det sådan stikker, nærmest. Så jeg ligger en hel del stille. Normalt ville jeg spørge Google om hjælp, men man skal ikke google sygdomssymptomer, med mindre man savner at gå og frygte, man har kræft.

Vagtlægen siger, at det godt kunne lyde som nyresten, men det føles helt ærligt mere som bautasten. Enten det, eller også har Fanden været forbi og proppet en dæmonbaby ind i min livmoder.

Av av. Mon ikke det er tid til to Panodiler og et stykke trøste-chokolade?

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.