Jeg er jo Bridget Jones #94

For ligesom at bevise, hvor meget Bridget Jones jeg egentlig er, er her en liste over ting, der lige er sket for mig bare på en tur i Netto:

1. Jeg har ikke mere rent tøj, der reelt passer sammen, så jeg var tvunget til at køre mønstermix. Jeg hader mønstermix, og det her er heller ikke engang et bare nogenlunde succesfuldt ét af slagsen. (De blå-hvide bukser er fra H&Ms basisafdeling. Trøjen med verdens fineste print er fra Asos.)

2. To sekunder efter jeg trådte ind i Netto, kom en pige gående forbi mig i præcis de samme bukser. Det er, derfor man skal holde sig fra H&M-print!

3. Hendes trøje matchede i øvrigt også hendes bukser.

4. Besluttede, fordi alting er lort i øjeblikket, at jeg godt måtte købe en bøtte af Carte d’Ors skovbæris. Den er trods alt lavet på youghurt!

5. Carte d’Ors skovbæris var udsolgt. Fuck verden! Jeg gav pokker i det hele og købte ind til en gang hjemmelavet jordbæris. Den er også næsten lavet på youghurt!

6. De havde Yankie-barer på tilbud. Jeg elsker Yankie-barer! Men jeg købte ingen.

7. Det er løgn, jeg købte én.

8. Måske to.

9. Gik lidt halvpanisk op til kassen, fordi jeg godt kunne se, min kurv var lidt for fuld til at prisen kunne være under dagens budget på 150 kroner, så jeg blev glædeligt overrasket, da damen sagde 134 kroner… Men det gjorde hun selvfølgelig heller ikke, hun sagde 234 kroner. Fuck. Trøstede mig selv med, at jeg havde købt en masse praktiske ting som fx. kattemad og -grus.

10. På vejen hjem sprang kæden imidlertid af min cykel, og da jeg lynhurtigt bremsede for at fixe den, faldt posen med kattegrus naturligvis af min bagagebærer og eksploderede ud over vejen.

11. Og lige der begyndte det så at regne…

Nu går jeg i køkkenet og laver velfortjent jordbæris! Hmpf.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.