The good news, the bad news

Da jeg i sin tid missede den fantastiske Barbie-sweat, besluttede jeg mig for at købe en trøstepræmie i samme dur. Mentalt er jeg tilsyneladende mest af alt et barn i 80’erne. Gid, jeg var det reelt også… Anyway. I var en del, der også mægtig godt kunne lide Mickey-printet, og derfor ville jeg dele følgende to gode nyheder med jer:

1. Asos sælger lige nu en lignende Mickey-sweat fra Primark til en flad halvtredser.

2. Man kan købe fucking Primark på Asos!!

Begejstringen døde dog hurtigt, da jeg forsøgte at hamstre Primark for fuld skrue og kunne konstatere, at Asos nægter at sende det til Danmark. WTF, Asos?! Why must you toture me so?

Hvis I er helt Mickey-desperate, så har River Island noget lignende også, men den koster så bare over fire gange så meget. Psh.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.