Spørgeskema

Altså til mig, ikke til jer. Fokus på mig. Altid fokus på mig! Jeg knuselsker de her spørgeskemaer. De minder mig om, da man var 11 og skulle skrive i hinandens venindebøger. “Yndlingsfag: Dansk. Hobby: Heste. Livssyn: Uendeligt optismistisk, lykkeligt uvidende om verdens brutalitet.” Det her skema er hapset ovre fra Michelle:

1. Kan du lide kinesisk mad? Jeg er kæmpefan af indbagt kylling, men ellers er jeg ikke så begejstret.


2. Kan du lide kaffe? Nej. Undskyld. Jeg ved godt, det er trendy at være afhængig af Baresso, men jeg synes virkelig, det smager grimt.

3. Sover du på en speciel måde? Njaeh… Jeg sover enten på siden eller på ryggen. Men jeg mosler for sygt, når jeg sover, så jeg er generelt temmelig all over the place.

4. Kan du spille poker? Ja, men ikke godt. Jeg sidder altid med et smørret grin, når jeg har en god hånd. Ikke så nyttigt.

5. Vil du have børn? Af hele mit hjerte: Nej.

6. Har du nogensinde været i en ambulance? Nøps.

7. Foretrækker du havet eller en pool? Jeg er ikke så god til vand generelt, men pool er dog at foretrække. Mest fordi stranden altid er fuld af larm og mennesker og sand. Jeg får klaus af det lort.

8. Hvad bruger du flest penge på? Jeg ville ønske, jeg kunne svare sko, men realiteten er nok snarere husleje.


9. Hvilket TV-program eller serie er din favorit? Åh Gud. Det kan jeg da ikke svare på! Lige i dag må svaret være Gilmore Girls. Jeg savner Gilmore Girls.

10. Hvem er den sjoveste person, du kender? Mig selv, sgu da! Desværre er jeg vist den eneste, der har det sådan. Psh.

11. Hvordan er din ringetone? Min telefon er altid på lydløs. Til stor irritation for de fleste mennesker.


12. Ejer du noget tøj, fra da du var barn? Jeg har et par t-shirts, fra da jeg var 8 år og jorden rundt med min familie. En fra Disney World, en fra Hawaii, en fra Thailand. De er helt smadrede, men fulde af minder.

13. Beskriv en ting, som er rød, som er tæt på dig? En jordbærlæbepomade.

14. Flirter du meget? Kun når jeg er fuld. Jeg gjorde engang, men så fandt jeg ud af, at alle mænd er røvhuller, og nu orker jeg ikke rigtigt mere.

15. Ved du hvordan, man skifter dæk på en bil? Tæller det, hvis man har set det på film?

16. Hvilken bog var den seneste du læste? Jeg burde nok sige noget intellektuelt, fordi jeg er hende, der læser litteratur og sådan, men det var “Sushi for Beginners” af Marian Keyes. Muligvis tiende gang, jeg læste den. Det er en af mine all time yndlings chick-lit bøger.

17. Læser du avis? Nej. Jeg er pinligt ligeglad med, hvad der sker i verden.

18. Synger du i bilen? Ja! Højt og dårligt!

19. Kan du danse tango? Jeg kan ikke danse noget som helst.

20. Er du glad? Lige nu? Næh.

Kommentarer (6)

  • Årh love love love it! Jeg vil også! Men det passer ikke rigtig ind i min blogs tema mere synes jeg… Må muligvis få fikset det på facebook på en eller anden måde i stedet 😛

  • Ååååh!! Jeg savner også Gilmore Girls!! Endelig en der forstår!! Det var det bedste i hele verden. Jeg ville også bo i Stars Hollow (nu bor jeg så i Rødby, hvilket vel ret beset er DKs svar på SH). Min telefon er også altid på lydløs. Skal vi være bedste veninder nu?

    Jeg har faktisk overvejet at lave sådan en omgang tegnet Random Facts. Det virker så naturligt når I andre gør det. Hos mig ville det bare virke som “se mig, se mig!”.

Der er lukket for kommentarer.