At være i-landsdeprimeret

Jeg er trist. Trist på en måde og over noget, som mange mennesker ikke forstår. Som mange faktisk rynker på næsen af og ser ned på, fordi det er vildt overfladisk. Men jeg lægger jo ikke skjul på, at jeg til tider er et enormt overfladisk væsen, så derfor tør jeg godt dele min tristhed med jer.

Da jeg for et par sæsoner siden spottede ovenstående sko, var det instant love. Jeg er en sucker for shoe boots, fancy buckles og en smækker hæl, så vi har simpelthen at gøre med en triple threat her. Eller, quadrople faktisk, for de er tilfældigvis også designet af Brian Atwood, som sammen med Nicholas Kirkwood topper listen over designere, jeg drømmer om at eje et par sko fra. Kærligheden var dengang kortlivet, for de kom med så heftigt et prisskilt, at jeg selv under udsalget absolut ingen chance havde for at få råd til dem. Men jeg gemte dem i min sko-mappe, så jeg ind imellem kunne hive dem frem og se beundrende på dem. Stalker-Miriam.

Og så dukkede de op, da Yoox tilføjede en bunke nye varer til deres sindssyge udsalg. I min størrelse. Med en pris på omkring en tusse! Og selvom det selvfølgelig stadig er en sjat penge, så plejer jeg godt at kunne klare at opstøve det beløb. Smide ting på min Trendsales, rode i sofaen efter småmønter, leve af mad, jeg finder i min fryser. Men denne måned lever jeg allerede sådan på grund af dyrlægeregning og rod på budgetkontoen. Jeg har vendt hver en sten. Jeg kan ikke finde tusinde kroner.

Og det gør mig noget så trist. Det er totalt et i-landsproblem, og selvfølgelig er det latterligt, og jeg mangler dem ikke, men de er jo lige der. Så tæt på og opnåelige. Og så kan jeg ikke få fingre i dem!

Æv. Æv, jeg synes, det er træls. Jeg er ret sikker på, at der kun er det ene par i min størrelse, og jeg bliver ved med at opdatere siden for at tjekke, at de stadig er der. Det er virkelig sørgeligt. Kryds lige fingre for, at der pludselig er vild interesse for mine Trendsales-ting, (kig forbi, jeg giver desperationsrabatter! Eller råb op, hvis I har set noget på bloggen, I gerne vil købe,) så jeg kan forlade denne ynkelige tilstand…

Kommentarer (17)

 • Ae ae som min datter ville sige… hendes skosmag er heldigvis ikke så dyr (endnu) – Men hun slægter muligvis sin mor på – for den anden dag sagde jeg vi skulle ind i skobutikken og hun løb derhen mens hun hvinede af fryd – OG prøvede 7 par sko… Og var ved at prøve at stjæle favoritterne med hjem, selv om jeg havde hapset dem fra hende flere gange fordi hun sagde av til dem (og begyndte at kravle rundt i stedet for at gå, med skoene højt hævet over gulvet, så der ikke skete dem noget) – Hun syntes jeg var onde mor… Men det er jo nok meget godt at hun lære det allerede i en alder af to år…

  Nå, men det jeg egentligt ville sige var: “Jeg føler virkelig meget med dig – kender det godt!”

 • Årh, det er okay, Miriam. Jeg kan også få det sådan, og jeg tror altså at det er helt legalt… Ironisk nok står jeg og har forelsket mig i noget fra din TS-profil, men jeg har heller ingen penge i denne måned. Ak, i-landsproblemer 😉

 • Fuck jeg kender det så godt. Man er så desperat og det skal bare være NU. værre er når det er udsalgsvare, så man ved, at lageret næsten er tømt. Rul en bank eller en gammel dame!!

 • Øv! Jeg kender det, og det er ikke morsomt. Man kan vist sælge sin nyre på det sorte marked.. Har jeg hørt. Held og lykke i hvert fald!

  Forresten tror jeg, du mener treat og ikke threat? Ellers kan jeg ikke få det til at give mening 🙂

 • Trust me – jeg kender din i-landsdepression. Jeg har haft herre meget shoppestop de sidste 3 mdr og har måtte sige nej tak til enormt mange lækre ting (note to self – aldrig shoppestop til udsalg igen!)..
  Hvorfor jeg har shoppestop?? Jo det er såmend fordi jeg skal holde stor bryllupsfest om 1 mdr (præcis, idag) og derfor har på den meget pæne side af 30.000 kr stående på en konto og en fuldstændig fantastisk kjole (med sko. Sko der kan bruges bagefter også) hængende klar.. Ak ja, first world problems 😉

 • Selvom det jo bare er et par sko, så er det stadig voldsomt dårlig timing.

  Du skulle vel ikke have lyst til at sælge din Balenciaga mattelasse? Jeg kunne nemlig godt være interesseret, afhængigt af prisen på den.

 • Jeg kan godt klare mig uden en nyre!

  Tripple threat er sådan en Hollywood-term for både at kunne synge, danse og spille skuespil. Så jeg oversatte den bare til sko. 😉

Der er lukket for kommentarer.