Stakkels Frank, stakkels mig…

Jeg skynder mig lige at lave en update på situationen, fordi jeg ved af erfaring, at der sidder flere med-kattedamer derude og er oprigtigt bekymrede for Franks velbefindende. Besøget hos dyrlægen var ikke en behagelig omgang. Frank lagde ud med at gemme sig allerede, inden vi tog hjemmefra – de fleste dyr har vist en sjette sans, når det kommer til den slags.

Dyrlægen var imidlertid en sød og meget kompetent kvinde, der hurtigt kunne konstatere, at resten af den knækkede tand skulle ud. Og så var en af de øverste hjørnetænder i øvrigt også flækket og måtte samme vej. Til sidst var der også lidt tandsten, nu vi var i gang. Av min arm. Og Franks mund.

Jeg hentede kattemissen hjem for et par timer siden, og jeg har da aldrig set så sørgeligt et væsen. Han kan ikke tage to skridt uden at vælte og er fuldstændig desorienteret af narkosen. Jeg har været nødt til at spærre trappen til overetagen, fordi han blev ved med at forsøge at gå derop, og jeg var bange for, han kom (endnu mere) til skade. Bette pus.

Sådan en omgang er naturligvis heller ikke billig. På trods af at vi faktisk fik en rigtig fin rabat (som følge af min fattigrøvs- og studiestatus), så røg regningen alligevel et godt stykke op i de firecifrede. Og uforudsete udgifter af den størrelse på en SU, de er jævnt træls. Som vi siger i Jylland. Selvom man selvfølgelig kan argumentere for, at det var meget betænksomt af Frank at gøre det lige til den første…

Og apropos den første, så har I jo allesammen lige fået fyldt kontoen, og det betyder shopping! Og når I alligevel skal shoppe, så kan I godt liiiige kigge forbi min Trendsales-profil og se, om der ikke skulle være noget, der skal hjem til jer og bo, så jeg slipper for at skulle leve af havregrød hele den næste måned, ikke? Jeg mener, Frank er naturligvis det værd, men alligevel…

Kommentarer (7)

 • Puha, kan godt huske hvordan min kat var da han havde haft et par timers visit hos dyrlægen – man bliver virkelig helt overbeskyttende når man ser dem. Men godt det kunne fikses og han skal nok blive sig selv igen.

  God bedring med ham i hvert fald!

 • uha uha, har heldigvis aldrig oplevet knolden efter en narkose (kæreste hentede ham fra sterilisering, og da havde han det vist meget godt). Men æv hvor lyder det trælst!!
  Det er sjovt, for halvandet år siden ville indlæg som det her ikke have rørt mig det mindste. D jeg gik i skole grinede jeg af de unger, der græd over døde kæledyr. Nu, hvor jeg har fået min egen lille mis, kan jeg slet ikke udstå tanken om dyr der kommer galt af sted på nogen måde! Sikke dog en bitch jeg var engang, hehe!

 • God bedring med Frank!!!

  Er interesseret I nogle af dine Jeffrey Campbell, men har ikke trendsales.
  Kan du overtales til at sende en mail? Skal dog lige hjem fra ferie først 😀

  rieaila@hotmail.com

Der er lukket for kommentarer.