Kattedamebekymring 2

Nå. Drømmen om et nyt luksuskøb blevet kortlivet. I går tilbragte jeg aftenen hos min søde veninde, Janni, og da jeg hen imod midnat kom hjem, spurgte jeg naturligvis straks min mor: “Hvor er min Frank henne?”, for det gør jeg altid. Ordret. Også i København, når det kun er Frank, der kan høre mig. (I know, I know – crazy cat lady.)

Jeg kunne imidlertid straks se på damen, at alting ikke var, som det skulle være. Frank var kommet hjem med en tand dinglende ud af munden. Hans egen, vel at mærke. Da jeg tog et nærmere kig på ham, kunne jeg se, at den var knækket helt nede ved tandkødet og nu kun hang fast i en flig som en anden rokketand. Jeg hev den af, så den ikke skulle genere ham og strøg op til computeren for at rå-google “kat + knækket tand”. Det var ikke just noget, der beroligede mig.

Jeg har naturligvis ikke sovet i nat af bare bekymring og har netop talt med en dyrlæge i byen, der kan presse os ind om tre kvarter. Det lettede lidt. Frank, derimod, tager situationen med ophøjet ro. Han spiser og drikker som normalt, og ovenstående billede er dugfrisk, så søvnen er der heller ikke problemer med. Men jeg tør ikke bare lade stå til. Så hellere ofre mine sko-penge til dyrlægen for en lille smule sindsro…

Kryds fingre for, at det er småting, tak!

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.