Endnu en Frank-update

Jeg havde egentlig taget en beslutning om lige at holde pause fra alt Frank-snakkeriet. Selvom Frank er en populær sidekick, så er det nok alligevel ikke alle, der finder det fascinerende at høre detaljer om hans skrantende helbred. Jeg har endda flere indlæg, der allerede er konceptualiseret og bare skal skrives, men jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig.

Frank har det rigtig skidt. Han føler sig tydeligvis forrådt over, at jeg har tilladt så horrible gerninger blive gjort imod ham, og han vil ingenlunde snakke med mig. Det kunne jeg snildt acceptere, (det er trods alt ikke første gang, han opfører sig som en muggen teenager,) hvis det ikke var, fordi jeg ikke kan få ham til at hverken spise eller drikke. Jeg har lokket med alt, jeg kunne komme i tanke om og derudover forsøgt mig med alle jeres gode instagram-forslag (tak for dem!), men lige lidt hjælper det. Han virker interesseret i at spise, indtil skålen kommer ned foran ham, så opgiver han, før han går i gang. Jeg tror simpelthen, han har for ondt.

Jeg er naturligvis lige ved at gå til af bekymring. Jeg prøver at minde mig selv om, at han jo lige er blevet opereret og vågnede op uden to ret vigtige tænder, så det er klart, han er ved siden af sig selv, men det hjælper ikke rigtigt. Så så man lige mig være hønekattemor. Av mit hjerte.

Pointen er, at hvis det nu skulle komme til at stå lidt stille herinde de næste par dage, så er det altså ikke, fordi jeg ikke kan lide jer mere. Bær over med mig og send os en masse positive tanker i mellemtiden…

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.