Halløjsa, et outfit-indlæg!

Så så man lige mig være sådan helt rigtig modeblogger og shit! Eller… Ish, i hvert fald, for på trods af at være indehaver af et vældig fint spejlreflekskamera, så lærer jeg tydeligvis aldrig rigtig at bruge det. Eller også skinner solen normalt så sjældent i Danmark, at jeg ikke har fået lært at indstille kameraet til den slags vejr. Men hvorom alting er, så er der i hvert fald godt med overbelysning i gang. Det må I lige leve med, jeg bliver jo heldigvis ikke mindre lækker af den grund!

Kjolen er den Asos-sag, jeg tippede mine storbarmede medsøstre om tilbage i maj, og så lovede jeg at flashe den på bloggen, hvilket jeg så gør nu. Bedre sent end aldrig. Siger vi lige. Bæltet er mit nye kup, og de halvskjulte sko er mine musebasser fra Marc Jacobs. Jeg voldbruger dem stadig og drømmer om flere!

Og nu; The Frank news you have all been waiting for: Efter en virkelig skidt lørdag, hvor jeg var nødt til at begynde at tvinge vand i missekatten med en sprøjte, sluttede aftenen med, at Frank helt frivilligt og lystbaseret indtog omkring ti godbidder. (Som jeg begejstret dokumenterede på instagram under @miriampoulsen.) I dag vågnede jeg op til synet af en næsten tom vådfoder-skål, og moder har berettet, at hun har set herren gå om bord i vandskålen. Hurra! Det ser ud til, at det værste er overstået.

Jeg er stadig ikke jordens mest populære i det lille missehoved (delvist fordi han stadig får smertestillende, som er noget klistret stads, der skal sprøjtes ned i halsen på ham), men i morges (det være sig omkring middagstid i min bog) hoppede han op til mig i sengen og tiggede flere godbidder, så vi er på vej. Håber jeg. I dag har han igen fået lov til at komme lidt ud, og om alt går vel, vender vi, efter næsten en uges forsinkelse, i morgen snuderne mod København.

Pyha, det har været lidt af en omgang, og jeg er fuldstændig udmattet følelsesmæssigt. Men det har været kæmperart at have alle jer på sidelinjen med gode råd og positive tanker, så kæmpemeget tak og en ordentlig krammer fra mig og Frank!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.