To tat or not to tat…


Yndlingstatovering med Harry Potter-tema. Ville dog ingenlunde fungere på undertegnede, da den udelukkende ville være synlig, når jeg skubbede mine bryster op under hagen… Ahem.

Jeg har ikke en eneste tatovering på hele kroppen. Der var engang, det var normen, men i dag render de fleste rundt med lidt blæk på kroppen. Det er ikke længere kun for sømænd og rockere.

Jeg vil egentlig gerne være én af dem. En af dem med kunst på kroppen. Men jeg er bange. Ikke for smerten, men for at tatovøren fucker up. Jeg bryder mig ikke om at lægge min skæbne i andres hænder og slet ikke, når resultatet er permanent! Skrækken kommer nok også af, at jeg for et par år siden var med en veninde inde at blive tuschet. Hun skulle bare have to fine ord på håndleddet, men tatovøren virkede ukompetent fra starten – hun gik ind i Word på sin computer for at lade mine veninde vælge skrifttype! – og resultatet var ikke just prangende.

I mit hoved, gemt væk et sted med andre skrøbelige idéer, har jeg allerede planlagt to. De har været planlagt i flere år, og både design og placering er på plads. Jeg mangler bare lige den sidste portion mod, det sidste skub…

Hvad har I af blækkunst, hvis noget overhovedet? Jeg er nysgerrig!

Kommentarer (15)

 • Jeg er virkelig også bange for, at tatovøren fucker op, eller at jeg kommer til at fortryde den, alt for kort tid efter den er blevet lavet. Jeg drømmer dog om en smiley på den knoagtige ting på foden (nej, jeg ved ikke, hvad den hedder ;)). Desuden har jeg længe drømt om et hjerte på mit håndled – men så var det som om, alle begyndte at få det, og så droppede jeg det lidt igen. Jeg drømmer dog også op en lille diskret HP tattoo. Måske dødsregalierne. De kan i hvert fald gøres ret små. Jeg vil bare gerne have den sådan, så jeg ved hvor den er, men at andre ikke sådan lige ser den. Det skal altså være en tatovering for min egen skyld, og ikke bare fordi jeg vil vise den frem. Folk ved vidst i forvejen, at jeg er lidt besat af HP 😉

 • Jeg er ikke så seriøs omkring mine og betragter dem på ingen måde som kunst. Tænker nærmest aldrig over jeg har dem – bliver overrasket hver eneste gang jeg får øje på tatoveringen mellem skulderbladene. Fik og den lavet i en brandert 1. maj for mange år siden og har for det meste lykkeligt glemt den.
  Men nu er det snart 8 år siden jeg fik den sidste og skal ikke have flere.

  – Kit

 • Jeg har ikke (jeg er jo kun 15 år!), men jeg vil have en del når jeg bliver 18. Bl.a. vil jeg have skrevet “life is beautiful” på mit håndled. Lidt kliché, men det er titlen på min yndlingssang, som faktisk har hjulpet mig en del gennem min depression (utroligt en sang kan gøre så meget). Så vil jeg have skrevet “always” fra Harry Potter et eller andet sted på kroppen. To meninger: jeg ELSKER Harry Potter, og har altid villet have en tatovering med noget HP-relateret. Og så minder det mig om min kæreste. Lidt latterligt, når vi er 15 og 16 år, men heldigvis har jeg jo et par år til at gennemtænke det. Og hvis vi nu slår op, kan jeg bare tænke på Harry Potter, hihi.

  Jeg kan godt følge dig i frygten for, at tatovøren fucker et eller andet op. Det er virkelig også det jeg er mest bange for. Vi har forhelvede lortet på vores krop forevigt, og så må det da godt se lidt pænt ud.

 • Og nårh ja, har 3 forskellige stjerne fordelt på kroppen (unikt, I know. Men det var altså ikke så meget fremme den gang) og et miniature stamtræ på min underarm i hot pink.

 • Jeg fik anbefalet Roxy inde ved Nørreport, og fik lavet en meget simpel tatovering på anklen; Mine initialer CR sat sammen lidt ala Calvin Klein-logoet (havde jeg ikke overvejet, før folk begyndte at spørge hvor jeg havde fået Calvin-logoet på anklen.. Annoying)..
  Jeg er ret så glad for den, men skal ikke have flere.. Dog overvejer jeg at tage ind og få den frisket lidt op.. Tog ind (som man vist skal) efter et par uger og fik udfyldt de huller som vist uundgåeligt opstår, men jeg har på fornemmeren at den ville have godt af et boost 🙂
  [“og hvad så når du bliver gift?!” – “jamen, så kan jeg jo glædeligt huske tilbage til mit maiden name..”]

 • Ingen tatoveringer. Først og fremmest er jeg skrækslagen over for nåle (jeps, jeg besvimede sidste gang jeg blev vaccineret – i en alder af 18 år) og derudover er jeg også bare for ubeslutsom (og skifter for tit min mening om ting) til at jeg ville turde lave noget så permanent på min krop 😉

 • Jeg har en fugleflok paa skulderen og en sangtitel med min mors haandskrift paa indersiden af overarmen. Den sidste havde jeg haft i hovedet i meget lang tid för det blev til noget – det var ikke saa nemt at lokke mutti til at skrive noget, uden at forklare, hvad jeg skulle bruge det til 😉

  Vil du afslöre for os, hvad du overvejer at faa lavet ?

 • Gør det! Herregud det er kun hud 🙂

  jeg har…på fingeren, håndleddet, underarmen, skulderen, og nakken. En enkel er en mindetattovering. Men de andre har ikke nogen speciel betydning. En er souvenir fra en interrail i 2007, en anden en gave.

  Nogle dage fortryder jeg mine tattoveringer, andre dage vil jeg ha flere.

  De er ikke perfekte, men det er jeg heller ikke 🙂

 • Jeg har seks. fem små og en halvstor. Alle har en betydning, og næsten alle er tegnet af mig.
  Jeg har to mere, jeg skal have lavet – og så stopper jeg – det bliver jeg nødt til, den ene (af de nye) er nemlig ret stor 😉

 • Jeg har efterhånden en del. Det der med betydning går jeg ikke så meget op i. Mine er ret tilfældige og nogle af dem meget spontane. Jeg har f.eks et patrick swayze citat, et dollartegn i øret og en drage (ikke sådan en som har en ånde af ild. Men sådan en bøfn får til at flyve). Jeg har dage hvor jeg synes et par af dem er mindre kønne. Men fortryder det bestemt ikke. Mine minder i hvert fald om gode tider og mig. Gør det!!

 • Jeg har 6 små, og jeg tror slet ikke at jeg er færdig ! 🙂
  Elsker tatoveringer, og man kan jo heldigvis få dem fjernet hvis man nu skulle fortryde helt vildt!

 • Jeg har en enkelt på mit håndled (sån en petite en). En jeg ville have siden jeg var omkring 13-14 år og da jeg var 18 fik jeg den så lavet. Har aldrig fortrudt det, og elsker den stadig!
  Dog gik jeg ikke ind lige da jeg fyldte 18.. ventede et halvt års tid. Og fik den så lidt random egentlig. Anyway, jeg vil gerne have flere, flere små. Har en masse idéer. Jeg kan rigtig godt lide tatoveringer i alle størrelser men på mig selv skal det være småt.

  uh og jeg har faktisk selv det citat på min “måske” liste over tats 😛

Der er lukket for kommentarer.