Endnu en tape-mani

Der går måske lige negle nok i den for tiden på bloggen, og det skal jeg selvfølgelig beklage over for dem, der ikke rigtig går op i den slags. Jeg har købt en del nye lakker på det seneste, og det irriterer Den Lille Stemme bagerst i mit hoved en del. Den skriger op om, at det er spild af penge, og jeg alligevel ikke får dem allesammen brugt, så jeg forsøger at få den til at holde kæft ved at gå på opdagelse i samlingen. (Indrømmet, jeg har lokaliseret en del lakker, der har været på én gang og siden er blevet forsømt, men det må I ikke sige til Stemmen. Den er så pisse selvretfærdig!)

Denne gang blev det til endnu en minitape-manicure. Dog med en anden Chanel-lak end sidst. Nye, pæne Graphite. Og så en helt almindelig sort fra e.l.f. (Jeg er ked af det, men sort er sort, og hvis jeg kan få en sort lak for 12 kroner, så gider jeg altså ikke betale knap 200, bare fordi der står Chanel på den. Der vinder nærighed alligevel over snobberi!) Jeg er blevet ret glad for tape-effekten, fordi den giver så prof et resultat, men er temmelig idiotsikker at anvende. Og jeg har brug for idiotsikker…

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.