Jeg burde ikke vågne…

…Men jeg gør det naturligvis alligevel. En liste (hurra! flere lister til folket!) over sære ting, der vækker mig, selv når jeg angiveligt sover dybt.

1. Frank hopper op i sengen og lægger sig ved siden af mig. Blød pels mod bar hud (ja, jeg sover nøgen. Saucy!) burde ikke ligefrem være en følelse skrækindjagende nok til at hive mig ud af drømmeland.

2. Jeg får en sms. Min telefon er altid på lydløs, så der er bare tale om to korte buzz-lyde. Det er nok.

3. Værre endnu: Jeg har glemt at vende min telefon med skærmen ned, og der er nogen, der liker et billede på instagram (@miriampoulsen). Det giver ingen buzz, men det får skærmen til at lyse op, hvilket er rigeligt til at vække mig, hvis mit ansigt vender den vej.

4. Min overbo begynder at snorke. (Eller… Det gør han jo så ikke mere…)

5. En lidt for snakkesalig måge flyver forbi uden for mit vindue. (Åh, at bo ved havnen!)

6. Et af krydstogtsskibene “dytter”. (Åh, at stadig bo ved havnen!)

7. Den sidste uges tid: Jeg vender mig om i søvne og lægger hovedet med mit (ømme) blå øje nedad.

8. Frank går på kattebakke og smider om sig med kattegrus.

9. Frank kaster op.

10. Frank hvæsser kløer.

11. Frank står ude foran køkkendøren og bræger, fordi han vil have mad. (Okay, det ville de fleste nok vågne af på et tidspunkt, men jeg var lige inde i sådan en god Frank-stime.)

Gad vide, om jeg ville kunne falde i søvn med høreværn på?

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.