Shoppefuck

Som nævnt fik jeg i går besøg af min moder, som blev til i dag, hvor downtown København skulle have nogle tæsk. På mors regning, selvfølgelig, fordi hun er sådan en rar én. Det modemæssige højdepunkt kom – af alle steder – i Gina Tricot. Ovenstående nederdel kaldte mit navn uendeligt højt med sit romantiske udseende og boho chic-hed. (Totalt overhovedet ikke et ord.)

Desværre havde jeg ikke lige fået kigget på prisskiltet, før jeg blev forelsket. Helt ærligt, det er Gina Tricot. Alting koster jo max 200 kroner… Bortset, viste det sig, fra den her lækkerbidsken, som havde en pris på 499. Ej. EJ! Jeg giver altså ikke så mange penge for noget i GT, og slet ikke når det noget er hvidt, for jeg er mega klodset og glad for både rødvin og ketchup. Men øv. For pæn er den altså.

I stedet kom jeg for ca. samme pris hjem med: Stribet maxikjole, leoshorts (mest til herhjemme, så selvsikre er mine lår heller ikke), shorts med blonder (mest til under skørter, så jeg ikke flasher hele hovedstaden på cykel og ved fuldskab), søde strømper og yndlingstrusser i rarlig tre-pak. Yatzy! (Og tak til Frode!)

Og nu: Morfar!

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.