Jeg tør godt kalde det et mirakelmiddel!

Mens jeg endnu lå i al min tømmermandsynk ved fire-tiden, dukkede min mor op. Hun bad mig skrive en indkøbsseddel og spurgte, hvad jeg ville have til aftensmad, og nu er hun ellers gået på jagt. Hvad skulle man gøre uden mødre?

Mens hun er væk, tænkte jeg, at jeg lige ville videregive et ikke helt hemmeligt tip, men først for nyligt afprøvet af undertegnede: Poshes formidable topcoat. Vi taler her om et redskab, der kan ændre dit forhold til manicurer for evigt. (Dam dam daaaaaahm!)

I ved godt, hvordan det er, når man skal bruge over to lag lak, og det bare aldrig tørrer, ikke? Jarh, når du har lagt et lag af den her fætter ovenpå, så er det knastørt efter et par minutter. KNASTØRT. Og ikke nok med det: Den er fuldstændig uigennemtrængelig! Jeg har bogstaveligt talt prøvet med vold og magt at kradse lortet i stykker, men selv efter ihærdig kamp, formåede mine ellers normalt skarpe klør ikke engang at lave ridser i overfladen. Det er en motherfucking rustning til dine negle!

Og så er der prisen. Jeg købte min på eKajen (den amerikanske, ikke den britiske, da de jo ikke må sende neglelak mere) til $8.99. Inklusiv international forsendelse. Det være sig altså lige over en halvtredser og dermed også toldfrit og det hele. Arhmen altså. Så kan I sådan set rende mig i Chanel og Dior til mindre formuer, Poshe er bare den eneste, der gør, hvad den skal. Topcoat for life, bitches! 😉

Find den her.

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.