Jeg er jo Bridget Jones #83

1. Jeg gætter på, at jeg ser nogenlunde sådan her ud ude i offentligheden. Tilsyneladende er det overordentligt glade ansigt en direkte invitation til at blive stoppet og fortalt om Amnesty International. I hvert fald blev jeg i går stoppet syv, tæl dem: S-Y-V, gange fra Købmagergade til Nørreport af facere. Og jeg, som troede, at solbriller var det internationale tegn for: “Lad mig være i fred!”

2. Jeg får lige dårlig samvittighed hver gang, jeg afviser dem.

3. I torsdags havde jeg en af de der helvedes-indkøbsture, hvor man er nødt til at køre i fire forskellige butikker for at få alt, man skal bruge. Jeg var bogstaveligt talt drivvåd af sved og helt færdig, da jeg kom hjem og skulle starte aftensmaden… Hvor jeg fandt ud af, at jeg havde glemt at købe kartofler. Ikke lige ingrediensen, der er nemmest at undvære i en kartoffelgratin.

4. For nogle dage siden besluttede en af mine Facebookvenner sig for, at det ville være virkelig sjovt at like alle ting, jeg nogensinde har skrevet på min væk. I løbet af de næste par minutter havde jeg 107 notifikationer…

5. Jeg har trådt i Franks bræk. Det er ikke første gang, det sker, men det er første gang i år, jeg har gjort det med bare tæer. Jeg har ham virkelig mistænkt (høhø!) for bevidst at kaste op et sted, han ved, jeg vil træde om morgenen, inden jeg får øjne. Evil genius.

6. Apropos kattemissen så var jeg forleden, da jeg skiftede sengetøj, nødt til at støvsuge min seng. Altså vi taler nede under topmadrassen, hvor stædige kattehår på en eller anden måde formår at vandre ind. Jeg aner ikke, hvordan de gør det.

7. I går, da min mor skulle finde en skraldepose frem, lokaliserede hun en Netto-pose med en kulsort majskolbe nede i… Jeg kan tydeligvis ikke mærke forskel på vægten af en tom pose og en pose med majskolbe i.

8. De fleste af vaskemaskinerne i bygningen er i udu, så der rift om den éne funktionelle, der er tilbage. For et par dage siden havde jeg reserveret den, og da jeg kom derned for at sætte en ny vask over, var der en, der havde taget mit våde vasketøj ud og sat sin egen vask over – på trods af, at jeg havde vasketiden, og der i øvrigt stod en kurv med mit tydeligvis ikke-vaskede tøj ved siden af. Jeg blev så hidsig, at jeg besluttede at give vedkommende en kæmpe skideballe… Indtil jeg fandt ud af, at synderen var en mand på i hvert fald 90. Jeg er tilsyneladende omvendt aldersracist. Eller en tøsedreng.

9. Som følge af mit ikke-vaskede tøj vandrede jeg i går rundt nede i byen med et par trusser på, som gnaver som ind i helvede. Jeg har nu en fin, rød landevej langs bikinilinjen.

10. I lørdags var jeg på vej hjem til en veninde all dressed up, da en dreng på ca. 12 år cyklede forbi mig og råbte: “Gode patter!” Ja ja, man må vel tage de komplimenter, man kan få…

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.