Ironi

Aldrig har jeg kæmpet så hårdnakket for at vinde en konkurrence. Og så lykkedes det! Well, ish. Det er bare det lille aber dabei, at præmien ikke var den, jeg var ude efter, og det jo heller ikke var mig, der skulle være vinderen…

Derudover bor jeg på anden sal og kan ikke bruge Weber-ting til en fløjtende fis. For ikke at snakke om, at stegepanden kun fungerer, hvis man har et universalhåndtag fra Weber, og det har jeg ikke, for jeg bor på anden sal og kan ikke bruge Weber-ting til en fløjtende fis.

Oh well. Gratis ting er gratis ting. Jeg siger pænt tak for tangsættet og smider det i præmiepuljen til den giveaway, jeg har lovet jer, fordi I er så søde til at stemme på Frode. Oprindeligt skrev jeg vist, at det kun var, hvis hun kom i top 10, men det var ikke pænt gjort, for I har stemt jeres røv i laser. Og det skal belønnes uanset udfaldet. Sgu. Og der må da være nogen af jer, der bor tæt nok på jorden til at kunne grille…

I dag er sidste dag i konkurrencen. Den skal have en skalle. You know what to do! Stem her! 😉

Kommentarer (4)

 • I det mindste vinder du da lidt 😉

  Krydser fingre for at søde mor Frode vinder et nyt køkken. Har de sidste par dage stemt fra min computer, den gamle computer, søsterens computer, min og Jacobs iPhone, så håber virkelig det er med til at hjælp hende med de sidste stemmer 🙂

  Grille jaaaa – vi kan og må gerne grille på min terrasse, så du er altid velkommen når vejret er godt – har desuden lige købt ny lækker rødvin som du vil elske 😉 (lille hint til du snart skal komme på besøg!)

  Knus Josefine – du ved hvem

 • HIHI – tillykke med præmien!

  Mon ikke du vinder noget til dig selv en anden gang?
  Det skete også for mig i december, at jeg først vandt et par Dr. Martens TIL MIN MOR, 2x 500 kr. til Bilka TIL MIN STOREBROR OG FAR – og ikke nok med det, vandt jeg Nike løbesko for 1400 til min SVIGERFAR… til sidst vandt jeg så også en biografboks for 2 – til min kæreste, så dér kom jeg med 😀

  – i det mindste glædede jeg en hulens masse omkring mig.. SKØNT!!

  Best regards
  http://www.fnidderfnadder.com

 • Wow! Imponerende vinderegenskaber! Måske er chancen bare større, når man deltager for andre… Det kunne være sådan en karma-ting. 😉

Der er lukket for kommentarer.