Asos kode + tip til bryst-pigerne

…Okay, de fleste piger har vel i realiteten bryster. Nogle har bare større end andre, og dem der render rundt med en pæn størrelse har nok, som jeg, fundet ud af, at det er ret vigtigt med et taljefokus, hvis man vil undlade at ligne et telt.

For nogle fødselsdagspenge bestilte jeg ovenstående maxikjole i sort hjem fra Asos. Nu er den ankommet, og den er meget tæt på perfektion. Scratch that, den er perfektion! Jeg er generelt virkelig kræsen med at købe tøj, fordi snittet skal klæde mig. Og det er svært, når man har virkelig store bryster og en relativt lille talje. Derfor er jeg kæmpefan af elastiktaljen. Det er bare det tætteste, man kommer på skræddersyning! Det næstbedste er en wrap front, som den her, der former sig efter barmen i stedet for, at man får maste bryster og/eller udstrakt stof.

I dette specifikke tilfælde er stoffet derudover af den virkelig lækre viskose-slags. Ikke bare er det blødt og rart at have på, det er også tungt, så det falder virkelig flot på kroppen – især hvis man (igen: som jeg) har nogle buler hist og her, man ikke just ønsker fremhævet, ahem. Nu taler jeg ud fra min egen personlige kropstype, men generelt er et snit som det her virkelig klædeligt til piger med lidt former… Faktisk væsentlig mere klædeligt end til modellen på billederne!

Prisen er £25, hvilket helt ærligt er småting for en kjole af denne kvalitet. Jeg overvejer kraftigt at investere i den blå også. Ville dog nok farve den mørkere – jeg har det lidt stramt med himmelblå! Begge farver kan findes lige her.

ASOSCOSTUME giver pt 20%, jeg har dog ingen anelse om hvor længe, så tjeppelep! 😉

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.