Dior Vernis: Princess

Henholdsvis med blitz og uden blitz.

Sommeren kom, og så gik den igen. Jeg forsøger at holde fast i den med prinsesse-negle. Det er virkelig en rarlig farve. Den dækker dog først i tredje lag, så i fremtiden lægger jeg den nok ovenpå en lidt mere dækkende, men lignende nuance for at spare på lakken.

Derudover:

Hold i ryggen: Still going strong.

Zombie-paranoia: Stigende.

Antal gange ønsket køleskab stod ved siden af sengen: 74

Hår: Én stor ugle.

Humør: Kill me. Kill me now.

Tre dage tilbage af konkurrencen. Har du kæmpet for Frodes nye køkken i dag? Stem her!

Kommentarer (4)

  • Træls med din ryg 🙁
    Jeg er på nuværende tidspunkt også lænket til sengen/sofaen, grundet en mand bankede bildøren ind i mig imens jeg kom cyklende. Derfor kyssede jeg lige asfalten og fik skadet knæet så slemt, at jeg ikke kan gå. Så lad os være Quasimodo-lignende-mennesker sammen. Altid hyggeligt når man kan ynke sammen med andre!

    p.s. har også ønsket op til flere gange i dag, at køleskabet stod nær sofaen!

  • Vi må investere i et af de der små bord-køleskabe. Bare lige til cola og sådan. 😉

    God bedring med dig og dit knæ. Det lyder grumt!

Der er lukket for kommentarer.