Jeg er jo Bridget Jones #81

1. Jeg har reddet mig en massiv omgang av, som jeg har mistænkt for at være et hold i ryggen. Jeg er derfor klistret fast til min seng, fordi den mindste bevægelse får mig til at udstøde ufrivillige og meget ynkelige klynk. (Og naturligvis vækker mig, når jeg sover!)

2. Jeg bruger min tid på zombiefilm og på at prøve på at hidkalde Frank, så han kan underholde mig.

3. Ligner desuden lort (se billede), fordi jeg ikke engang kan løfte mine arme og sætte mit hår ordentligt op.

4. I dag vågnede jeg derudover op til årets første myggestik, som havde fået selskab af fire andre – nu myggen ligesom var i gang… Røvhul.

5. Brugte en hel time fredag nat på at benytte mig af Illamasquas time-tilbud. Deres hjemmeside kunne ikke klare presset fra de mange besøgende, og hver gang der dukkede en error-side op i betalingsprocessen, skulle man starte forfra med at indtaste sine oplysninger. Det skete flere gange, end jeg har tal på! Min ordre gik endelig igennem med ét freaking minut tilbage, og bagefter havde jeg samme følelse i kroppen som efter en 4-timers skriftlig eksamen.

6. Den neglelak, jeg synes, var allerpænest, var selvfølgelig udsolgt. Tisogbæ.

7. Har leget Franks yndlingsleg: “Find brækket” siden i torsdags, hvor jeg vågnede til klassiske katte-opkast-lyde. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvor han har gjort det henne!

8. Jeg stemte delvist på Holland til MGP, fordi kommentatoren fortalte en historie om, at de overvejede at melde sig permanent ud af konkurrencen, fordi de altid klarede sig så dårligt. Det kan vi jo ikke have, alle skal være med! (Mit people-pleaser-gen er direkte latterligt ind imellem.)

9. Jeg er blevet besat af min mors køkkenkonkurrence. Besat! Siden jeg besluttede at gøre alt i min magt for at skaffe hende det forbandede køkken, er hun rykket fra at være nummer flere tusinde til at være nummer 37. Og det er jo vanvittigt! Og det er stensikkert på grund af jer dejlige mennesker! Så tak igen-igen! 🙂

Til gengæld sidder hun nu med 4 fucking dage tilbage i konkurrencen fast på den plads, og det driver mig til vanvid! Hun skal op omkring top ti for at komme i finalen, hvis jeg har forstået reglerne rigtigt, og der er så kort vej tilbage! Det driver mig langsomt til vanvid, at jeg kun kan stemme én gang i døgnet. (Besat! Jeg sagde det jo…)

Mange af jer stemmer allerede som gale (og Gud, hvor jeg elsker jer for det!), men nu smider jeg en gang ekstra incitament på banen: Får vi Frode i top ti, så garanterer jeg lækker giveaway! Jeg har allerede en præmie i tankerne. 😉 Så stem, del på Facebook, råb det ud af vinduet, demonstrer på Rådhuspladsen, jeg ved, vi kan gøre det her!! Klikkelikkelik her!

Til alle dem, der er virkelig træt af at se mig ævle om Frode og hendes grimme køkken: I hear ya. Undskyld. Det rager jer jo egentlig ikke. 4 dage, så holder jeg kæft, jeg lover det… Jeg bliver bare lidt grebet af situationen nogle gange, ahem.

Kommentarer (6)

  • På konkurrencesiden står der: “De 5 køkkener der får flest stemmer, samt de 5 køkkener med flest 'thumb downs' kommer i finalen. Vinderen kåres af et panel fra Invita i slutningen af maj 2013.” Jeg hjælper selvfølgelig med at stemme på din mor – hvis mine stemmer ellers går igennem da. Jeg kan ikke helt finde ud af, om de bliver registreret. :/

  • Ja, jeg har læst det. Det er ret kringlet formuleret! De fem med flest gange stemt – uanset karakteren og de fem med flest thumbs i gennemsnit, eller hvad? :-/

    Dejligt at du gider stemme! Du kan se, om dine stemme er igennem ved, at tommelfingrene ligesom “falmer” i farve og det derefter er umuligt at stemme igen, indtil klokken har passeret midnat. 🙂

  • Ja, ikke? Men jo, jeg tror, det er sådan det fungerer. Det giver ikke helt mening, det første. I princippet kan et “pænt” køkken jo egentlig løbe med sejren…

    Ah, så tror jeg måske, mine stemmer er gået igennem! Jeg har lige været inde for at stemme igen, og nu kan jeg i hvert fald se, at de er blevet grålige. 😀

Der er lukket for kommentarer.