Der er nogen, der kan…

Jeg kører på time nummer 29 uden søvn. Langsomt, langsomt bliver jeg sindssyg, mens Frank snorker lystigt fra et tilfældigt objekt i min lejlighed, der udgør hans seneste seng. Jeg kigger misundeligt (høhø) på ham, sætter et nyt afsnit af Grey’s Anatomy på og konkluderer, at hvis de på Seattle Grace/Mercy West/det-nye-navn-jeg-ikke-vil-afsløre-fordi-det-vist-er-en-spoiler kan gå flere døgn uden søvn og være friske nok til at skære huller i mennesker, så dør jeg nok ikke af at sidde i min barcalounger og drikke Zero.

Men okay, jeg har stadig lidt ondt af mig selv. For jeg kan mægtig godt lide at sove, og det er ikke sjovt, når man ikke kan. Hvis der er andre, der skulle have ondt af mig, så muntr (bizart ord i bydeform!) mig op ved at deltage i spørgerunden! Jeg er allerede fælt begejstret for de totalt random spørgsmål, der er tikket ind… Det bliver en fest at skulle svare!

Kommentarer (4)

  • Nårh, hvor er han nuttet når han sover ham Frank. <3 Håber snart du kan få dig noget søvn. Jeg lider selv fra tid til anden af søvnproblemer og det er simpelthen ulideligt. Sove-karma herfra! (SÅ SOV DOG, KVINDE! 😉 )

  • Søvnløshed er bare det værste, kender desværre selv til det i perioder (ligeledes pga bivirkninger). Men måske du skulle lay off the zero, hvis du forstår hvad jeg mener :p cola og søvnløshed er en skidt cocktail!
    På forhånd godnat :p – altså, først i aften, ig'å..

Der er lukket for kommentarer.