Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Ombre Nails pt. 2

Jeg er stadig kæmpefan af ombre nails, selvom jeg endnu kæmper lidt med at gøre overfladen pæn og neglebåndene rene. Men øvelse gør som bekendt mester, så jeg kastede mig ud i en blå-grå-hvid version i dag med hjælp fra Depend.

Billederne viser vist ret fint, hvordan jeg har gjort, men hvis nogen skulle have brug for en mere udførlig guide, så lavede jeg engang en her.

PS: Har I husket at bidrage til spørgerunden? Do it, do it, do it! Min hjerne trænger til lidt motion, så jo vildere, desto bedre!

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.