Spørgerunde

Der er kommet en hel del nye læsere til de sidste par måneder, hvilket jeg selvfølgelig er jublende begejstret for (velkommen!), men samtidig har jeg en tendens til at bruge bloggen lidt dagbogsagtigt og på den måde forvente, at alle folk er in the loop omkring alt i mit liv… Hvilket er ret usandsynligt.

Så derfor: Den evigt populære spørgerunde! Til både gamle, nye og sporadiske læsere. Hvis I nogensinde har undret jer over noget som helst, der på bare den mindste måde har relevans i forhold til mig eller bloggen (eller Frank. Frank var fælt populær sidste gang), så er der nu frit lejde! Wuhu! Jeg er som altid totalt ukritisk over for spørgsmål, ligesom det er tilladt at spørge anonymt.

Jeg ælsker (med æ, ja!) at få stillet spørgsmål, både fordi jeg føler mig totalt vigtig og beæret over, at I overhovedet viser interesse for mit halvsørgelige kattedameliv, og fordi det på mange måder også fortæller mig noget om jer; brændstoffet til min blog-motor! Så vær gerne kreative, sjove, atypiske, provokerende og frem for alt nysgerrige, så skal jeg gøre mit bedste for at svare ærligt og underholdende…

Bring it, bitches! 😉

PS: Til de nysgerrige findes svarene på den første spørgerunde her (om Franken) og her (om mig).

Kommentarer (20)

 • Jeg kunne godt tænke mig at høre om du skulle ligge inde med nogle gode Københavner-insider-tips? 🙂 Både cafeer, gode shoppesteder, osv. 🙂 Alt hvad du kan finde på af skjulte skatte. 😉

 • Hej ♡ Fedt at du laver en spørgerunde, det synes jeg altid er finurligt at læse 😀
  – Hvad vil du være “når du bliver stor”? (hvis du nu sådan helt selv også kunne vælge)
  – Hvilken parfume kan du bedst lide? Og hvilken en kan du slet ikke fordrage?
  – Hvis du går til bageren hvad skal du så bare have med hjem og spise?
  random stuff woo 😀

 • Jubii!!
  1. Hvad er dine tre værste hade-hade (dobbelt op på hade) ting?
  2. Hvornår åbner du en internetbiks med sko? … og katte?
  3. Kommer der snart en ny video med Franks tricks?
  4. Har du nogensinde overvejet at skrive en bog? Ikke nødvendigvis som i “Nynnes Dagbog nr. 100”, men bare en eller anden bog? 🙂

 • Hvorfor er du holdt op med at svare på kommentarer?
  Jeg vil også gerne høre mere om Paradise! Hvem, tror du, vinder – og hvem håber du? Hvem er din ultimative favoritdeltager? Hvordan ville du selv spille spillet?

  Ps. Jeg kan kun kommentere anonymt fra mobilen.

 • Hvad læser du, og hvornår er du færdig? Og hvad vil du gerne lave når du bliver stor? 🙂

 • Hvor lang tid har du været single?
  Føler du dig nogen gange ensom?
  Jeg syntes du minder ret meget om Bridget Jones (du er bare 100 gange pænere), men syntes du selv at du minder lidt om hende?

  🙂

 • Når du du bruger til på at svare, så skal du også have nogle spørgsmål:
  Hvem er efter din mening verdens smukkeste mand (og her tæller katte ikke, da svaret jo ellers åbenlyst ville være Frank <3)
  Hvilke(n) film har rørt dig mest, og hvorfor?
  Hvordan har du det med børn?
  Hvilken shampoo bruger du?
  Hvad var din “rolle” da du gik i folkeskole? Min var hestepigen! – og mindes du denne tid som god?
  Hvordan tager Frank dét, at være verdensberømt og have flere sukkende pigehjerter rundt om i landet? Har der påvirket jeres forhold, at han nu er kendiskat?
  Hvor mange par sko har du, skal vi aldrig have en video af din samling, og viser du os dine 5 favoritter?
  – Anni 🙂

 • Tør man spørge? Du ser ud til at have hang til lækkerier, så here goes: “Hvor mange penge shopper du for i gennemsnit pr. måned?” Yikes! Tør du svare? 😉

 • Hvordan ser din hverdag ud? Hvad har du af fremtidsdrømme mht karriere? Hvornår har du været lykkeligst? Hvad er det mest romantiske, du har oplevet? Hvilken type er du, når du flirter – scorer du eller bliver du scoret? Hvad er det vildeste, du har gjort for en fyr( eller for at få hans opmærksomhed)?

 • Hvad er din yndlingskjole? Hvor shopper du oftest tøj? Hvem synes du er den smukkeste blogger i Danmark? Hvilken bloggers klædeskabets ville du gerne have lov til at gå på rov i?

 • Hvordan foregår et typisk (hvis der er sådan et) flire-forløb for dig – finder du oftest søde fyre i byen/på job/uddannelse, skriver I på facebook, hvad betyder mest, når en fyr skal charmere dig? Og hvor mange fyre flirter du i gennemsnit med hver måned?

 • HVordan kan det være, at du ikke går til eller blogger fra så mange bloggerevents som mange af de andre københavnske bloggere? Kunne du tænke dig at blogge for et bloggernetværk, eller vil du blive ved med at blogge alene – og i så fald hvorfor? Hvem er din danske yndlingsblogger? Hvilke udenlandske plus size blogs læser du?

Der er lukket for kommentarer.