En alternativ rød løber

I går aftes var der Country Music Awards i USA. Jeg har meget svært ved at forstå country musik, men jeg har endnu sværere ved at forstå de tvivlsomme former for smag, der som oftest forekommer mig at være et krav for at blive accepteret i industrien.

Det var derfor en fælt underholdt Miriam, der fulgte med i udviklingen på den røde løber mens hæsligt ensemble efter hæsligt ensemble trådte frem i lyset. Jeg ved ikke, hvem størstedelen af de her mennesker er, men jeg har gættet mig frem efter deres outfits…

Pocahontas og Bonderøven samt dame, der insisterer på kun at shoppe i H&M, selvom hun er millionær.

Jeg tror, det er Jewel, men jeg kan ikke være helt sikker, da jeg bliver blændet af den fuldstændigt absurde mængde laksefarvet. Ved siden af tilfældig Las Vegas-danser med tilfældig date.

Stripper, der er kommet lidt op i årene, og derfor har valgt en mere fornuftig hæl på sine stripperstøvler. Mand, der prøver at være rock’n’roll, men mest af alt ligner en udklædt til en emo-temafest.

Dame, der jo unægteligt være i familie med Betsey Johnson… Jeg tør ikke sige noget om manden, for jeg er temmelig sikker på, at han kan slå mig ihjel igennem skærmen. Hans kone er til gengæld en af måske fire kvinder i verden, der har større bryster end mig. Og ikke er bange for at flashe dem på grund af førnævnte mand.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.