Jeg er jo Bridget Jones #76

1. Vejret ude foran min vindue netop i dette sekund. Det rå-sner. I dag. Den 7. april. What the actual fuck?! Sne, fat en hentydning.

2. Jeg elsker at have friske blomster stående. Det giver mig en vidunderlig (omend falsk) følelse af at være sådan et overskudsagtigt menneske… Indtil Frank begynder at æde dem og kaster halvt fordøjede blade op rundt omkring i min lejlighed.

3. Af samme årsag er jeg derfor begyndt at eksperimentere med, hvilke blomstertyper tilsyneladende dufter af kattemad. Nelliker er no go, de bliver maltrakteret af missetænder den første dag, mens roser er acceptable. Måske på grund af tornene. Blomster med selvforsvar. Smart.

4. Apropos Frank, så drømte jeg i nat, at der var nogen, der puttede min hånd ind i en ovn. Den blev varmere og varmere, indtil det var så ulideligt, at jeg rent faktisk vågnede… Og opdagede at det var Franken, der var hoppet op til mig i sengen og havde lagt sig til at sove oven på min højre arm.

5. Jeg skulle have været til Lana Del Rey-koncert i fredags. Jeg havde glædet mig i månedsvis. Og så blev jeg forhindret i sidste øjeblik. Æv.

6. Forærede mine billetter til to veninder, fordi det var synd, hvis de skulle gå til spilde. Mine billetter var ikke egentlige billetter, det var mit navn plus ledsager på listen i døren. Bortset fra at da veninderne dukkede op, var der ingen Miriam på listen. Og så kunne jeg ellers sidde der med røde ører i den anden ende af byen og hverken gøre buh eller bøh.

7. Sendte massiv skideballe og dårlig samvittighed videre til den person, der havde garanteret mig, at jeg stod på listen – for så at blive informeret om, at det er til den næste koncert, jeg er på listen. Hvilket gør mig mægtig glad og samtidig flov over at være glad, fordi det ikke var mig, der stod og fik negativ melding fra dørmanden i Tap1.

8. Der er vejarbejde på min gade. Det var meningen, de skulle være færdige i påsken. Det er ret lang tid siden, taget i betragtning at de arbejder det meste af døgnets timer.

9. Ifølge urimeligt mange sedler i min opgang, så generer det mine naboer uendeligt meget, at de arbejder frem til kl. 23. Det rager mig en papand. Til gengæld er jeg ved at blive ret træt af at vågne klokken tis hver morgen ved lyden af boremaskinens ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta!

10. Jeg har set tre af mine genboer nøgne den sidste uge.

11. Er ret sikker på, at mindst lige så mange har set mig. Da jeg boede i Århus, havde jeg ingen genboer og tillagde mig en vane med at rende splitterragende Hans-Jørgen rundt. Det er tilsyneladende en vane, jeg har meget svært ved at slippe af med igen…

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.