Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Marts 2012

Hold kæft, hvor er jeg bare uendeligt dårlig til at huske de her opsummeringsindlæg. Og de er ellers så hyggelige! I marts 2012:

…Viste jeg min krøller ordentligt frem på adskillige opfordringer…

…Nød Frank og jeg solskinnet med bl.a. The Hunger games

…Flashede jeg sko fra Asos, Topshop og H&M

…Spiste jeg and med langtidsstegte kartofler og yndlingsmorgenmad fra USA…

…Og fotograferede skosamlingen

…Jeg anbefalede yndlingslæbestifthybrider fra Chanel

…Og købte ny Prada-inspireret clutch samt sko fra Zara, New Balance og Messeca.

Comments (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.