Paradise Recap – Uge 13

Mandag:

 • De første ti minutter af programmet bruges på et virkelig underligt skænderi, der starter med, om Sandra spiser for meget sukker og vist mest beror på hendes manglende evne til at forstå sarkasme… What? Og hvordan filan er Sandra egentlig overhovedet stadig inde på hotellet??
 • Om aftenen er der maskebal, hvilket er decideret kedeligt, indtil Nichlas tjekker ind igen! Hurra! Jeg havde luret den på previewet, der viste en mand i en maske med nuttede modersmærker på hagen meget lig hans.
 • Nathja kender ham hjemmefra (læs: de har knaldet) og springer ham i møde, og resten af pigerne er ikke mindre begejstrede. Det er drengene til gengæld, især Martin som laver en hylemorsom sammenligning, hvor han konkluderer, at hvis han fik lidt skægstubbe, så ville han og Nichlas da totalt være på samme lækkerhedsniveau. Nej, Martin. Bare nej.
 • Malene er ramt af Nichlas tilstedeværelse, og Kasper føler sig så truet, at han laver en t-shirt, hvor der står “I love you” og senere endda siger ordene helt oprigtigt og på dansk. Nårh. Det er sødt… Og så er der mere Nichlas til mig!
Tirsdag:
 • Drengene får brev om, at de skal på herretur. “Og der er øller!” Nej nej. Det hedder øl ikke i flertal.
 • Pigerne sladrer videre om Nichlas. Nathja vurderer, at hun kan være sammen med ham tre gange, uden at Stolle kan blive sur. For Stolle var jo sammen med andre tre gange. Paradise logik at its finest.
 • Derefter snakker de lækkerhed og bliver hurtigt enige om, at Nichlas er den lækreste og Rasmus den mindst lækre. Det forstår jeg altså ikke. Gad vide, om han er en kæmpe røv, siden de hater sådan på ham altid?
 • Om aftenen er der champagne-fest, og Nichlas flirter med Nathja. Prøv lige at tale om at score nedad. Ved manden ikke, hvor lækker han er??
 • Midt i festen ringer nogle kirkeklokker, og hotellet går i noia. Der kommer et sort brev, hvori der står, at der 12 timer senere skal sendes en pige hjem. Intet andet er oplyst, og noiaen fortsætter. Mmmm, noia…
Onsdag:
 • Nichlas får brev om, at han skal vælge sine tre favoritpiger. Det bliver Stine, Malene og Nathja. De tre får et brev om, at de skal vælge, hvem af de resterende piger, der skal ud. Shila står for skud, fordi Malene vil “bevise noget” over for Nathja. Dårligt spillet. Shila havde Malenes ryg, Nathja tænker kun på sig selv.
 • Nathja har glemt alt om Stolle efter at have fået Nichlas ind. Virkelig bizart at se på, for jeg har da aldrig set en pige hige så voldsomt efter en fyr, der behandlede hende så råddent før i programmets historie. Det skulle da lige være Lisbeth efter Bjørn helt tilbage i sæson 1…
 • Under Pandoras bliver Malene og Kasper endelig officielt Paradise-kærester.
 • Nichlas får et brev om, at han skal uddele tre masker: En god, en ond og en joker. Stine får den gode, Daniela får den onde (som i øvrigt er en Guy Fawkes-maske, men det er der naturligvis ingen, der ved) og Jack bliver jokeren.
 • Det er blevet en trend at skræmme livet af Martin. Han skriger som en tøs hver gang. Jeg digger det så hårdt!
Torsdag:
 • Indehaveren af den gode maske (Stine) skal opvartes af indehaveren af den onde maske. Okay. Random besked. Indehaveren af joker-masken (Jack) skal frede Nichlas med enten den gode eller den onde maske. Stine vinder.
 • Martin, den evige wannabe-alfahan, som i virkeligheden er en kæmpe kujon, tør ikke stille sig bag Daniela og vil i stedet stå bag Nathja, så Jack bliver nødt til at tage chancen bag Daniela sammen med Rasmus.
 • Daniela viser sig at være lidt en kold kælling, da hun privat til kameraet afslører, at hun egentlig er temmelig ligeglad med at skulle smide en ud og hvem, det bliver. Det bliver Rasmus, der i modsætning til andre, bitre deltagere, tager det virkelig pænt.
 • Kasper bliver fuld og beslutter at fortælle Nathja om Stolle, Steven og Shilas trekant. Hun bliver bragende rasende, hvilket er ret sjovt taget i betragtning hvor lidt hun har skænket ham en tanke, siden Nichlas kom ind… 

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.