Gammel

  • I dag fandt jeg en oversigt over katteår til menneskeår og regnede mig frem til, at Frank er et sted i 70erne. Hvilket essentielt betyder, at han har været over pensionistalderen et stykke tid. Frank er gammel.
  • Nogle politikere har som altid sagt noget dumt om noget, de ikke har forstand på, og nu er der krise i undervisningssektoren. Min Facebook eksploderer med meninger. Fra lærere. For det er i de sko mine venner nu befinder sig. For første gang i en skolerelateret krise kender jeg flere lærere end elever. Mine venner er gamle.
  • Pixar har annonceret, at der kommer en Finding Nemo sequel; Finding Dory. Jeg har stadig ikke besluttet mig for, om det er en god eller dårlig idé, men jeg er blevet obs på, at originalen i år har eksisteret et årti. Hvilket betyder, at fiskene i virkeligheden havde været længe døde, og at, ja, også jeg er gammel.

Avavav. Er der nogen, der giver en Breezer?

Kommentarer (2)

  • Det ER en mega god idé. Jeg hoppede rundt herhjemme, da jeg fandt ud af det. Jeg mener, hvis Pixar kan lave en god 3'er til Toy Story, må de også være i stand til at lave en god 2'er til Find Nemo. Glæder mig til 2015!

Der er lukket for kommentarer.