Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Tirsdagsdruk

Man skal aldrig undervurdere muligheden for at forvandle et spil Bezzerwizzer til en drukleg. På en tirsdag. Når ens meddrikker skal i lufthavnen kl. bæ morgenen efter.

Der står (u)heldigvis intet fly og venter på mig, til gengæld har jeg levet af kreative ting som pasta med hvad-jeg-lige-kunne-opstøve-i-køkkenskabene de sidste par dage, så jeg burde urimeligt meget sætte kursen mod et supermarked. Burde. I realiteten er jeg nok mere på vej mod min seng og en morfar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.