InWear-fantasi

Jeg dør lidt indvendig, hver gang jeg hopper forbi InWears hjemmeside og kigger på deres sko. Kan I huske for et par sæsoner siden, da man ikke rigtig var obs på InWear, og så havde de den dér suveræne kollektion en modeuge, der lavede vild ravage i blogland? Jeg har stalket dem regelmæssigt lige siden.

Nogle gange blive jeg lidt ked over, at de laver et meget begrænset antal sko per sæson, men så tænker jeg: 1) Hellere (virkelig lækker!) kvalitet frem for kvantitet. *host* Nelly *host* og 2) Meget fint, at jeg trods alt ikke kan ruinere mig selv hver sæson med et fuldstændig uhæmmet InWear-behov.

Denne sæson savler jeg over deres Marant-ish pumps og støvler. Er du ikke til den ene, så er der den anden. Jeg er ikke vild med det overdrevne western-look, så jeg er tosset med, at man her lige får hintet af trenden, så man kan lege med uden at ligne et omvandrende fastelavnskostume.

Jeg ville sætte dem sammen med et hvidt, flowy skørt og danse rundt på en sommereng med vinden i håret (og rockstar briller på?) og nyde aftensolen med kølig rosé og en sommerflirt. Når det bliver sommer, altså. Kan det godt snart blive sommer?

Find de pæne, pæne sko her.

Sponsoreret indlæg

Kommentarer (2)

  • Jeg elsker simpelthen InWear, og jeg husker godt det, lettere pludselige skift.

    Jeg synes længe de har været gode, med deres meget klassiske styles i en altid god kvalitet og lækre materialer, men det klæder dem bestemt at have fået lidt mere kant.

  • Jeg er virkelig også blevet fan med tiden. Derudover tænker de virkelig over at fremhæve kroppens pæneste sider i stedet for alt det der oversize-hejs…

Der er lukket for kommentarer.