Hvad der i virkeligheden er i min taske…

Jeg har set en del af den her type indlæg rundt omkring i blogland. Tjekkede piger med tjekkede tasker med tjekket indhold. Jeg har styr på det med de tjekkede tasker, men resten? Not so much. Min taske er aldrig pakket pænt og fornuftigt. Det er det i den, der er i den, og så sørger jeg lige for at smide nøgler osv. ved, når jeg går ud. Der akkumuleres pænt meget bras med tiden. Og det bliver der som regel i lang tid. Min taske, som jeg, er ikke ordentlig.

Så without further ado, er her det totalt uredigerede indhold i min taske pt:

 1. Tilfældige mønter. Varierer i antal.
 2. Memory card, der er gået i stykker, men som indeholder flere hundrede billeder, så jeg nænner ikke at smide det ud.
 3. Hårnåle. Masser af hårnåle. (Forsvinder dog når jeg rent faktisk skal bruge en.)
 4. Cykellygte, fordi min faste forlygte mildest talt er en anelse ustabil.
 5. Diverse kort og klippekort. Min pung blev stjålet for nogle år siden, og jeg har endnu ikke fundet en acceptabel erstatning.
 6. Taskefnuller, tobaksrester, og hvad der mest af alt ligner små, kunstige plastikblade…?
 7. Læbepomade x 2. Kan ikke klare mig uden. Og det skal være Labello.
 8. Et mysterium. En amerikansk penny, som er blevet mast flad og fået trykt “The Golden Gate Café” ind i overfladen. Jeg har aldrig været i San Francisco.
 9. D-tasten og ?-tasten fra mit tastatur. Det føles på en eller anden måde bare forkert at smide dem ud… Hvad nu hvis jeg får brug for dem igen?
 10. Tyggegummi. Behøver vist ingen forklaring
 11. Telefon. Ditto.
 12. Min gamle, knækkede cykelnøgle og en mærkelig lille nøgle, som jeg ikke aner, hvad hører til, men jeg kan til gengæld garantere, at i det øjeblik, jeg beslutter at smide nøglen ud, dukker låsen dertil op, og så er jeg på røven… Hvorfor jeg insisterer på at beholde den.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.