Først til mølle: Nelly-kode

Ligger I allesammen i sprit? Og hvorfor er jeg i så fald ikke inviteret? Eller spiser I måske lam og fejrer påskens oprindelse (som ifølge Steven fra Paradise er Jesu fødsel)? Jeg synes, der er lidt stille herinde… Måske er det, fordi der har været solskin de sidste par dage. Nogle mennesker sætter åbenbart pris på den slags, selvom de fornuftige af os holder sig inden døre, indtil temperaturen følger trop.

I mellemtiden tænkte jeg, jeg lige ville kyle lidt venlighed ud til en af de få rå, som også sidder og tilbringer lidt kvalitetstid sammen med internettet i aften. Jeg fik nemlig en email tidligere i dag med en rabatkode på 250 kr. til Nelly, hvis man bruger min. 500 kr. Så hvis der skulle sidde en af jer og lure på noget til en plov, så giver koden jer altså essentielt halv pris.

Hvis du bruger koden, så skriv det lige i kommentarfeltet, så folk ikke går forgæves, og skulle du selv have modtaget en lignende kode (det skulle være ret bizart, om jeg var den eneste!), men ved, du ikke får den brugt, så er der sikkert også nogen, der ville blive mægtig glad for, hvis du skrev den nedenfor. (Er du gal en tyskersætning!)

Koden er: XCF6NDx4y5 

Enjoy! 🙂

Kommentar

Der er lukket for kommentarer.