Paradise Recap – Uge 11


Mandag:

 • Stolle føler sig overbevist om, at han vinder den kommende Mr. Paradise-konkurrence. I de første par uger af denne sæson ville jeg have grinet af ham, men konkurrencen er eddermame ikke noget at råbe hurra for.
 • Martin kommer ind igen, og selvom jeg hverken er stor fan af ham eller Stolle, så er det faktisk meget sødt at se, hvor glade de er for hinanden.
 • Anna, Stolle og Kasper kæmper om at være den første til at fortælle, at de har knaldet sådan lidt på kryds og tværs. Anna og Kasper vinder og stopper Martin med hvide løgne om deres forhold på hotellet. Annas utroligt intense følelser for Kasper, der skulle være det, der retfærdiggjorde hendes røvede opførsel overfor Malene, er sjovt nok forsvundet som dug for solen. Det samme er det faktum, at hun rent faktisk var med til at få Martin ud i første omgang.
 • Stine Kronborg, professionel wannabe-kendis dukker op og skal lære drengene poledance og efterfølgende bedømme dem. Til kameraet afslører hun også, at hun skal tjekke ind. For real? Er der ikke en nedre grænse for sådan noget medieluderi?
Tirsdag:
 • Drengene får brev om, at de skal på photoshoot med cowboy-tema. Adr. Ternede skjorter og stetsons er ikke frække på små, danske drenge.
 • Pigerne får brev om, at der om aftenen er Pandoras, og de skal stille drengene spørgsmål som led i Mr. Paradise-konkurrencen. Skidegod chance for at spørge om ALT! Og hvad gør pigerne? Spørger til drengenes ikke-eksisterende romantiske sider.
 • En af drengenes skal cuttes fra konkurrencen. Det bliver Rasmus. Shila siger til kameraet, at han samtidig er den mindst lækre på hotellet. Seriøst? Han er den eneste, der nærmer sig en acceptabel karakter i min bog. Men okay. Shila knaldede Kay. Hendes smag er tvivlsom.
 • Martin går rask væk i gang igen med at belære hele hotellet om alt. Bræk. Derefter bekender han sin dybe, uendelige kærlighed over for Anna. Mere bræk.
Onsdag:
 • Pigerne skal finde på “scorescenarier”, som drengene skal udøve. Åh, så kreative de er. Scor en sygeplejerske, en politibetjent, en skolelærer, osv. Det er kun, så de kan få lov at tage kostumer på, fordi sådan er piger: Fokus på MIG!!
 • Drengenes “sexede” billeder vurderes. Hvordan beskriver man resultatet bedst? Der er umiddelbart ikke nogen af dem, der har en stor modello gemt i maven. Så er det pænt sagt.
 • Top to ender med at være Martin og Kasper. Kasper tager titlen, hvilket jeg er okay med. Han er trods alt den mest paradiso-agtige af deltagerne. (Martin ville også være ok, hvis han ikke var sådan en forpulet bonderøv!)
 • Stine tjekker officielt ind, og Kasper får hende som partner. Godt. (Selvom jeg vedholder, at det er pinligt for hende. Hun er 33!) Mere fest. Mindre Anna.
Torsdag:
 • Kasper skal vælge sig endnu en partner og vælger naturligvis Malene. Der er ikke meget taktisk spil over deltagerne i år. Anna havde været et genialt valg, så var Martin nødt til at stille sig bag Malene og var røget. Men nej, Kasper spiller sikkert og kedeligt, fordi han er bange for pigesurhed.
 • …På den anden side måske halvforståeligt i og med at Malene er ved at forvandle sig til Nathja, når det gælder ejerfornemmelse over sin partner.
 • Anna ender med at stå med en beslutning mellem Martin og Christopher til parceremonien. Hun vælger Martin, hvorefter Christopher får at vide, at han skal sætte to piger i fare, den ene af hvilken skal forlade hotellet med ham den følgende dag. Anna og Natja bliver valgt. Battle to the death! Spændende!
 • Malene argumenterer over for Kasper, at hun skylder Anna en, hvorfor Nathja skal ud. Wait, what? I hvilken verden skylder er det Malene, der skylder Anna noget?
 • Stine Kronborg og Rasmus snaver i poolen. Stine Kronborg fortæller gladeligt om det til kameraet. Stine Kronborg taler generelt meget til kameraet i tredjeperson. Det, synes Miriam, er ret irriterende.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.