Dagen derpå

Grumpy Cat og jeg er totalt i øjenhøjde i dag.

Jeg ved godt, det er søndag, og jeg ved godt, I heller ikke fik Bridget i sidste uge, men sweet Jesus, jeg er så kvæstet! Jeg kom alt for sent hjem og vågnede først rigtig omkring kl. 18(!), og jeg har så absolut ingen planer om at forlade sengen igen før i morgen. Til gengæld ville jeg give min venstre fod og Franks hale for en cola…

Kommentarer (6)

  • Du burde lære Frank at hente cola. Hvis hunde kan hente pinde og hjemmesko, så kan katte vel også hente cola?

  • Jeg har engang sendt følgende sms til en veninde: “Hvis du kommer med cola og chips, og går igen med det samme, så lover jeg at tage din opvask og gøre rent i din lejlighed i 4 uger.” En time senere stod hun der med cola og chips, og hun havde endda smidt lidt chokolade i kurven også. Jeg var hendes private hushjælp i fire uger, men det var det hele værd.

  • Ok gammelt indlæg, men man burde kunne ringe til den lokale kiosk og bestille sådanne ting til levering… bare sådan lokalt for et lille beløb, så kan nogle teenager også tjene et par håndører.

    • Der er der faktisk nogen, der kører med. Det er bare som regel så dyrt, at det ikke rigtigt kan svare sig…

Der er lukket for kommentarer.