Designer Forum 2013

Jeg gør lige et forsøg på at smække et billedetungt indlæg sammen til jer, inden jeg vælter ud af døren i alt for høje sko i forhold til mine fødders ømhed. På den måde kan I måske bedre tage stilling til, om I vil kigge forbi Forum i morgen, hvor der er åbent fra 10-17.

Det første syn, der mødte mig, var virkelig mange mennesker og virkelig mange ting. Heldigvis har de fleste stande skilte oppe i vejret, så man kan orientere sig nogenlunde.

Så kiggede jeg til venstre og blev mødt af himmelen selv. Designersko på designersko i store bunker. Både fra tidligere og nuværende sæsoner, alle størrelser. Prada, Jimmy Choo, Lanvin, Stella McCartney, YSL, Céline, Miu Miu, Valentino, Marc Jacobs, Sergio Rossi, og så fucking meget videre! 1000 kroner pr par. Bum!

Der var aldrig tvivl om, at jeg skulle have et par… Der var fire finalister. Ovenstående er de første tre. Henholdsvis Valentino, Jimmy Choo og Miu Miu. Det endelig valg flasher jeg en af dagene.

Decadent havde nogle afsindigt fine tasker med. Især de to blå her forelskede jeg mig hovedkulds i. Men efter første stand var finanserne ikke til et stort køb mere.

Det her var min yndlingsstand. Virkelig fine sager. Og så fra et mærke, jeg aldrig har hørt om.

Dopes stand var crazy. Crazy! Sindssyge priser. Kawasaki og Jeffrey Campbell modeller til en flad halvtredser. (Plus Defeeters Talita, som jeg har i to farver og elsker… Jeg har dog givet noget mere for mine. Hmm.) Hummel og Adidas til 200 kroner. Uendeligt mange fine 100-kroners sko. Og legendariske Lita i flere varianter til 450 kroner.

Jeg havde generelt ikke så høje forventninger til Designer Forum, da jeg havde hørt rygter om, at tilbuddene ikke just var fantastiske. Og vist var der nogle stande, der skuffede, men overall var jeg altså fælt begejstret og kom (måske ikke overraskende, ahem) hjem med tre par sko. To af hvilke var i ægte skind og havde en samlet pris på 150 kroner. Og så et par designerbasser til en tusse. Så de gode tilbud er der altså også! Derudover vil jeg sige, at der er virkelig, virkelig stort udvalg af herreting også, så I kan snildt slæbe manden med, hvis I ligger inde med sådan en…

Prisen i døren er 60 kroner, og personligt synes jeg klart, det var pengene værd. Havde jeg haft et større budget, var der adskillige andre ting, der også var kommet med hjem.

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.