Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Zalando-tip

Videregiver lige et styks godt tilbud spottet af Julie. Zalando hører i øvrigt til den gode gruppe, der altid har gratis fragt, så ingen skjulte udgifter der. Jeg har kig på et par pæne ting, men må hellere lige se, hvor slem skaden bliver til Designer Forum i morgen, før jeg slår til… 😉

Find dealen her.

Kommentar

  • Nu skriver du Designer Forum… Kommer der mon et indlæg om den lille tur? Jeg overvejer at tage derhen, men jeg er bare blevet så skuffet de sidste par år, så hvis du ville give din vurdering ville det være fantastisk : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.